Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Overzicht van verschillende soorten van CPU Houders
De centrale processing unit ( CPU ) is de kern van een computer , de processor die voert berekeningen op gegevens . De CPU is klein , maar de doos of toren die huizen het, samen met de andere noodzakelijke componenten die nodig zijn om een desktop computer, is veel groter . Vanwege de belangrijke taak dit vak is het vaak aangeduid als de CPU terwijl het in feite alleen beschermt de CPU. CPU houders zijn ontworpen om de computer eigenaar bijdragen aan een grotere of verplaatsen van de toren wordt de vloer . Hang een CPU

Opknoping houders
is u - vormig , C - vormig en zelfs o - vormige metalen onderdelen de CPU wordt geplaatst binnen nadat de houder is bevestigd aan de onderzijde van een bureau of werkvlak . Een opknoping houder tilt de CPU uit de buurt van de vloer om de luchtstroom te moedigen , houden de voeten van schoppen en beschadiging van het apparaat en laat de schoonmaakploeg om vrij te stofzuigen zonder de mogelijkheid van het apparaat verstoren . Houders vindt die draaien om gemakkelijker toegang tot de achterkant van de CPU toe . Vaste houders kosten minder , maar vereisen de technicus om ofwel te verwijderen van de CPU of kruip onder het werkblad aan de achterzijde van het toestel wanneer herstellingen nodig zijn . De Alliantie voor Technologie Access adviseert in zijn boek " Computer Resources voor personen met een handicap " het gebruik van de CPU houders om gemakkelijker toegang voor mensen met een handicap te voorzien .
Roll een CPU
< p > " Home Office Solutions " door Lisa Kanarek is gevuld met informatie over het opzetten van kantoren aan huis voor hun meest effectieve gebruik . Ze omvat een rollende CPU trolley of cart als een manier om de CPU mobiele en gemakkelijk toegankelijk te houden . De mobiliteit van dit apparaat aanbiedingen kunnen niet worden onderschat door mensen die hun USB-apparaten synchroniseren op een regelmatige basis . De wagen kan de CPU te walsen in een gemakkelijk toegankelijk positie en wanneer de synchronisatie is voltooid en de apparaten zijn opgeborgen , kan de CPU van de weg worden uitgerold . De rollende kar is een troef tijdens het stofzuigen of het herschikken van een werkruimte voor het delen van meerdere computers tegelijk .
Dubbele Ladder Holder

Computerwerkplekken
waarbij twee CPU's don ' t per se twee CPU houders nodig . Een dubbele houder met een enkele wervelkolom bestaat in een product genaamd de dubbele ladder houder . De rug heeft een plaat boven dat hecht aan de onderzijde van een tafelblad . Aan weerszijden van de onderkant van de wervelkolom zijn steun platforms waarop elke CPU plaatsen . Een hoge treksterkte band voorkomt dat de eenheden van wordt geklopt van de steun platforms . Het product moet een bepaalde grootte of vorm van de CPU niet nodig , de bouw ervan is vergevingsgezind en in staat om een verscheidenheid van mogelijke CPU- producten in hun bezit .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe maak je een Pentium 3 CPU …
·Hoe maak je een CPU kopen voor…
·Hoe je je CPU P3 upgrade naar …
·Hoe de CPU voor een Sony Vaio …
·CPU Upgrade FAQ 
·Hoe de CPU Fan Alert uitschake…
·Hoe je CPU-snelheid wijzigen o…
·Binnenste deel van de CPU 
·Kunt u een mobiele CPU in een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe lang moet ik mijn MacBook Voordat ik…
·Hoe maak je een DeathAdder Demonteer 
·Hoe is RDRAM Verschillend van DDR RAM ? 
·Hoe te Refill kopieermachine Cartridges 
·Hoe maak ik Monteer een grafische kaart …
·Hoe te Downgrade een iPad Van 4.2.1 
·HP Compaq dc5750 Specs 
·Hoe te openen een Gateway Laptop Model M…
·Hoe te HDMI gebruiken op een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com