Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Hoe kan ik wijzigen /upgraden van een computer Processor CPU ?
Het veranderen of upgraden van de computer verwerken CPU is een baan die in minder dan een half uur kan worden afgerond . De CPU is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de opdrachten en aanwijzingen van de verschillende computerprogramma's . Het veranderen van de computer verwerking CPU zal de programma's sneller te laden en efficiënter te laten verlopen . U kunt de computer verwerken CPU jezelf te veranderen , bespaart u de tijd en het geld van het hebben van het werk gedaan door een computer reparateur . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Haal de stekker van de computer uit het stopcontact voordat u een upgrade van de processor van de computer CPU . Verwijder de voeding van de computer los van de achterkant van de computerbehuizing met de hand. Kopen van 2

Maak de schroeven aan de achterkant van de behuizing van de computer met een schroevendraaier . Schuif het deksel van de behuizing van de computer , het instellen van de dekking uit de weg .
3

Zoek de CPU heatsink naast de zwarte plastic ventilator op de computer moederbord . Klap de metalen hendels dan aan beide zijden van de CPU heatsink .
4

Maak de CPU heatsink met de hand heen en weer bewegen totdat u het onderdeel uit te maken van het moederbord . Haal de stekker van de elektrische draad van de hand dat de ventilator hecht aan het moederbord .
5

Zoek de CPU- chip die zit onder het koellichaam , het optillen van de hendel om de CPU afhaken . Neem de CPU uit het moederbord met de hand.
6

Plaats de nieuwe CPU- chip in het moederbord , let daarbij goed op de pinnen omhoog juiste lijn . Kijk naar de CPU chip en line-up van de ontbrekende pinnen op de chip met het gat in het moederbord , het verlagen van de hendel om de chip op zijn plaats te vergrendelen .
7

Bevestig de CPU koellichaam over de bovenkant van de CPU-chip , het vergrendelen van het koellichaam in positie door het opgooien van de hendels over en verlagen ze op hun plek .
8

Sluit de elektrische draad connector in de ventilator naast het koellichaam . Schuif het deksel over de computerbehuizing , vastzetten met schroeven aan de achterkant van de zaak .
9

Sluit de computer netsnoer in de achterkant van de computerbehuizing . Steek de stekker van de computer in het stopcontact .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe te identificeren een AMD C…
·Hoe je CPU Fan Speed ​​Adjust 
·Hoe te Turn Down een CPU Fan W…
·AMD CPU overklok tools 
·Hoe maak je een CPU sneller da…
·Het upgraden van een IBM Aptiv…
·Hoe maak je een CPU Fan Vervan…
·Hoe te Overclock de Intel Core…
·Hoe om te vertragen van een CP…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Error Codes voor een HP Designjet 5000 
·Hoe beter Typ 
·Hoe de Apple Magic Mouse gebruiken 
·Hoe maak je een externe harde schijf 
·Hoe maak je een Lexmark C510 Install 
·Hoe te starten vanaf een SATA harde schi…
·Hoe je foto's uploaden van een telefoon …
·Hoe maak je een Roller Functie tab 
·Hoe de ingesloten map verwijderen in een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com