Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Wat zijn de functies van een processor in een computer ?
Centrale verwerkingseenheid van een computer ( CPU ) is het centrale brein van de computer . Volgens Rhode Island University , een CPU is een apparaat dat wiskundige functies op ongelooflijke snelheden verwerkt . Begrijpen hoe een computer werkt vereist een begrip van de functies van de CPU en de CPU wat doet om de rest van de computer te bedienen . Interpretatie

Volgens online computer resource Connexions , een van de functies van een computer is om instructies te interpreteren . Bij het invoeren van gegevens in een computer , leest de gegevens als een reeks elektronische impulsen die deze omzet in enen en nullen . De CPU ontvangt deze enen en nullen , en maakt vervolgens opdrachten voor de computer op basis van uw verzoek . De CPU interpreteert ook de gegevens van alle andere componenten in de computer ook.
Delegatie

Na de CPU gegevens of instructies ontvangt van een deel van de computer , het moeten bepalen welke maatregelen moeten worden genomen op basis van die gegevens . Als een opdracht vereist een afbeelding via de videokaart te worden aangetoond , moet de CPU de instructies naar de videokaart om de afbeelding te tonen . Na het ontvangen van gegevens , zal de CPU dan bepalen welk deel van de computer nodig heeft om op te treden op de ontvangen gegevens , en de CPU zal de nodige informatie te delegeren aan dat deel van de computer .
Geheugen

een CPU nodig heeft om toegang te krijgen tot informatie snel , dus een van de dingen die het doet om te helpen versnellen zijn eigen verwerking is om belangrijke informatie op te slaan in een van beide RAM -geheugen of CPU -cache voor een snel herstel . Als u bezig bent met iets dat constante toegang tot de harde schijf vereist , zal de CPU deze instructies op te slaan in het systeem-RAM -geheugen of de CPU -cache , zodat hij toegang heeft tot de informatie sneller . De CPU zal ook een deel van het RAM-geheugen voor herhaalde functies zoals het besturingssysteem en de stuurprogramma's voor externe en interne apparaten
Gateway

toe te wijzen . Het is belangrijk te onthouden dat functie van de CPU is meer dan interpretatieve proactief , volgens de Universiteit van Rhode Island . De CPU is niet deductief beslissingen te nemen over de vraag of er iets zal werken of niet . De CPU neemt de informatie die wordt gegeven , schept commando's voor het juiste apparaat of programma in de computer en dan levert deze instructies . Als er een probleem met de computer of de instructie wordt gegeven , zal de CPU moet alleen de probleem . Tenzij opdracht krijgt om dit te doen , de CPU niet voor het evalueren een probleem en het oplossen ervan . Op deze manier , de CPU fungeert slechts als een high - speed gateway tussen de verschillende onderdelen in de computer .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe de CPU upgrade op een Dell…
·Hoe je CPU Fan fouten te repar…
·Kan een CPU Fan worden aangesl…
·Het upgraden van een DC7700 CP…
·Hoe kan ik een laptop CPU Verv…
·Hoe maak je een heatsink & fan…
·Hoe de CPU Penconfiguratie op …
·Hoe de CPU Fan Speed ​​Test 
·Hoe te lezen CPU Temperatuur 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te SoundMAX drivers te installeren o…
·Vier onderdelen van een computer 
·Hoe te Jumpers uitschakelen in het BIOS 
·Hoe te 35mm film en dia's converteren 
·Specificaties voor de Acer Aspire 6930G …
·Hoe maak je een harde schijf partitie ui…
·Hoe maak je van een Hyper Terminal Gebru…
·Hoe maak je van een Lexmark printer inst…
·Kunt u Haak een Mac Mini naar een Dell -…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com