Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Hoe te Overclock een Athlon CPU
Athlon is een merk van de CPU ( Central Processing Unit ) vaak gevonden in de desktop-en laptopcomputers . Een CPU werkt als de hersenen van een computersysteem , het verwerken van gegevens berekeningen die toelaten het systeem te functioneren. De snelheid van data berekeningen de CPU bepaalt de snelheid en kracht van de computer als een geheel . Om de gegevens verwerkingssnelheid van een Athlon processor te verhogen , kunt u de instellingen in het BIOS menu te wijzigen . Het proces van de versnelling van data berekeningen van de CPU's heet overklokken . Instructies

Macht 1 op het computersysteem dat u wilt overklokken . Druk op de toets " F11 " tijdens het opstarten om de BIOS te openen . Selecteer de " BIOS Setup Features" optie en druk op "Enter ". Kopen van 2

Zoek en selecteer de instelling " External Clock " . Bewerk de waarde vermeld onder " CPU Host Bus frequentie . " Verhoog de waarde door een of twee instellingen en druk op " OK . " Deze bewerkingen de snelheid van de voorste bus van de CPU , die direct invloed heeft op de snelheid van de processor .
3

Zoek en selecteer de instelling " CPU Core " . Bewerk de waarde vermeld onder " Multiplier . " Verhoog de waarde voor een en druk op "Enter " om de wijziging te accepteren . Kies de optie ' Afsluiten en Opslaan " in het BIOS menu te eindigen opstarten van uw systeem . De Multiplier instelling vertelt de processor op welk veelvoud van de voorste bus snelheid te lopen . Bijvoorbeeld , zou een multiplier van 12,5 en een front bus snelheid van 133 megahertz de CPU veroorzaken te draaien op 1,66 gigahertz .

Vermogen 4 van uw systeem als het succesvol is opgestart en dat u het overklokken CPU verder . Herhaal de waarde bewerkingsproces door het verhogen van beide waarden naar de volgende hoogste stand nog een keer . Zodra de computer systeem weigert op te starten na het veranderen van de waarden , heb je het overklokken grenzen van je CPU bereikt . Terug zowel de voor- bussnelheid en multiplier waarden om de laatst bekende laars vriendelijke waarden .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe je CPU-snelheid wijzigen o…
·Hoe de CPU spanningsveranderin…
·Hoe te identificeren een Intel…
·Wat is het belangrijkste doel …
·Hoe de CPU Fan Speed ​​in Linu…
·Hoe kan ik mijn Gateway Upgrad…
·AMD CPU overklok tools 
·Hoe de CPU Fan wijzigen in een…
·Hoe je CPU Fan Speed ​​Upgrade…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Bluetooth- verbinding die…
·Definitie van een draadloze laptop 
·Hoe maak je een SanDisk Micro SD adapter…
·Het voorpaneel van de Toshiba Satellite …
·Hoe te Toner Voeg een TN550 
·Hoe te kiezen Computer Hardware Componen…
·Hoe je oude computers in Connecticut Rec…
·Hoe u uw huis Monitor Met een webcam 
·Hoe de ventilator te vervangen in een De…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com