Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe kan ik een nieuw moederbord kopen
De tijd is gekomen dat u wilt uw computer te upgraden . U kunt uw computer te upgraden , afhankelijk van zijn leeftijd , zonder de aanschaf van een nieuwe pc . In plaats daarvan , de aanschaf van een nieuw moederbord . Lees dit eHow om meer te leren . Instructies
1

Bepaal wat uw computer kan ondersteunen . Sommige computers zijn niet erg groot , dat moet kunnen krijgen van een kleiner moederbord . Er zijn 4sizes van moederborden die je kunt kopen , en dit zijn de indelingen en afmetingen volgens Microsoft : ATX , 30,5 cm bij 24,4 cm; microATX , 24,4 cm bij 24,4 cm; FlexATX , 22,9 mm bij 19,1 cm , en Mini - ITX , 17 cm bij 17 cm . De microATX moederbord kan passen in de meeste computers en vervang zelfs full - sized FlexATX moederbord kopen van 2

Vervang de voeding als uw computer is ouder - . Pentium of 386 of 486 gebaseerde - zodat de pinnen van de voeding zal overeenkomen met die van het nieuwe moederbord . U kunt besluiten om een nieuwe computer te kopen in plaats .
3

Bepaal wat je nodig hebt op uw computer te doen . Wil je een schreeuwende machine , of een die goed zal werken voor u voor een aantal jaren voordat je moet overwegen opnieuw te upgraden ? Heeft u liever een fabrikant over een ander ? De twee grote namen in moederborden Intel Pentium 4 en AMD AthlonXP . Heeft u veel PCI slots nodig ? Heb je USB nodig hebt ? Hoe zit het met AGP ? Vertrouwd te maken met de vele aspecten van de computer ontwerpen voordat je een moederbord te kopen .
4

Koop een nieuwe processor die zal overeenkomen met de bus van het moederbord . Het kopen van een CPU en moederbord van dezelfde fabrikant is vaak de beste keuze .
5

Acquire geheugen dat compatibel is met uw CPU en moederbord . Zorg ervoor dat u voldoende geheugen om te verwerken wat je vraagt ​​van je computer te kopen . Zoals Charlie Russell van Microsoft schreef , "koop zoveel geheugen als je kunt veroorloven " . Overweeg de verkoper installeer het geheugen voor u en hebben het moederbord , CPU en het geheugen getest samen om er zeker van dat ze werken goed samen .

Koop 6 uw moederborden hetzij op lokale computer winkels of online . Online kan goedkoper zijn , maar u kunt de mogelijkheid van het vragen van een vertegenwoordiger voor advies verliezen .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe maak je een interne harde …
·Wijzigen van een 32-bits naar …
·Hoe de RAM in een Inspiron 152…
·Hoe maak je een Gateway M305CR…
·Hoe maak je een AMD Turion 64 …
·De voordelen van het maximalis…
·Hoe je twee PCI - E videokaart…
·Hoe maak je een opstartdiskett…
·Hoe de Toshiba Satellite Cooli…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te formatteren van een Windows 98 Ha…
·Hoe kan ik een Dell Precision 210 Overcl…
·Verschillen tussen Celeron en Core 2 Duo…
·Hoe kan ik wijzigen PC USB met een WiFi-…
·Hoe te DOS Boot Van Flash Drive 
·Hoe maak je een Stand-Alone externe hard…
·Hoe maak je een Bluetooth In de Dell 153…
·Nadelen van een Intel processor 
·Hoe te formatteren van een NTFS schijf 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com