Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
De beste methode om een zaak Small PC Koel
Een goede koeling is een noodzaak als het gaat om het houden van een PC goed onderhouden . Computergebruikers die kleinere pc- torens te bouwen hebben soms moeite om de toren op een juiste temperatuur om de inhoud te houden van oververhitting en breken . Er zijn verschillende oplossingen voor dit probleem en voor een computer technicus of iemand handig met computers , kan dit probleem worden opgelost in een kwestie van minuten . Ventilator Operation

In veel gevallen kan een normale voeding aan maximaal zes ventilatoren door de hulp van de adapter kabels , die bekend staat als Mollen kabels , komende uit het aanbod zelf . Met een kleinere pc- toren en dus minder ruimte , zijn kleinere fans nodig om te voorkomen dat goede koeling , wat ook betekent extra ventilatie . Een normale computer heeft een rug die vele gaten om te helpen de fans houden ventilatie bewegen in en uit de computer bevat . In tijden van gebruik , de fans schoppen op en duw de lucht in en uit de zaak bij een bepaalde temperatuur wordt bereikt .

Kleine ventilatoren installeren aan de achterkant van de zaak voor ventilatie is noodzakelijk . Er zijn fans die variëren van 40 mm tot 70 mm die perfect zijn voor het hele systeem te duwen lucht . Monteer elke ventilator aan de achterkant of zijkant waar ze niet zullen bemoeien met de PCI-kaarten en slots. Ook geven de fans ruimte om te ademen in de frisse lucht van buiten . Dit betekent dat u moet vermijden dat de fans dicht bij muren of andere obstakels die niet zal zorgen voor een goede ventilatie .

Om een fan te monteren , vindt de schroef zich op elke hoek van het plein ventilator . Schroef de ventilator in de toren en zorgen dat het veilig is en heeft een ingang - uitgang sleuf achter het aan lucht te verplaatsen . Als er niet een slot , kan men worden gecreëerd door gaten te boren achter waar de ventilator is ingesteld om te verblijven . Nu , voert u de power lijn van de ventilator aan op de voeding en steek de stekker in de bijbehorende locatie . De eenvoudigste manier om te weten waar het naartoe gaat is om te kijken naar de stuurman stekker van de voeding zelf . ( Een die het einde van de ventilator draad wedstrijden , maar zal gaten in plaats van tanden hebben . ) Na voltooiing , zet de computer aan en test die de fans bewegen tijdens normaal gebruik .
Maintenance Tip < br >

Na lange perioden van gebruik , stof en andere deeltjes zal opbouwen binnenkant van de toren . Eenmaal per maand , open de kast en , met behulp van een blikje gecondenseerde lucht uit de elektronica winkel , blaas de zaak om deze verdwaalde deeltjes te verwijderen . De opbouw van hen zal ertoe leiden dat de computer sneller opwarmen en houden ook warmte aan de hardware, die een oververhitting probleem zou kunnen veroorzaken .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·How to Get My Windows XP 32 to…
·Hoe te Onboard Audio & Video D…
·Kan ik als vervanging GPU mijn…
·Kan u een upgrade van het gelu…
·Hoe maak je een MOSFET Voeg Wa…
·Hoe maak je een Thermal Pad ma…
·Hoe kan ik mijn computer wijzi…
·8800GT Superclocked Specs 
·Wat Moederborden compatibel zi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een gemarkeerde tekst Alle C…
·Hoe maak je een HP 564 Problemen 
·Hoe te Zet de radio op een Wireless Dell…
·Hoe een moederbord kiezen 
·Hoe maak je een Logitech TrackMan Reinig…
·Lenovo ThinkPad X61 Specificaties 
·Hoe maak je een webcam op een laptop Res…
·Hoe maak je een USB-camera Detect 
·Core 2 Duo T7250 Vs . T7500 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com