Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe de NVIDIA FX 3700 in een HP Pavilion Elite M9340F PC Upgrade
De on-board videokaart geïntegreerd in uw HP Pavilion M9340F 's moederbord is niet bedoeld voor het weergeven van geavanceerde graphics van computergames . De computer kan zelfs produceren merkbare vertraging bij het afspelen van grote , high - definition video-bestanden zonder een videokaart upgrade . U kunt een NVIDIA FX 3700 kaart in PCI - Express x16 -kaartsleuf het moederbord op uw computer te upgraden . Dit geeft uw machine extra geheugen dat speciaal gereserveerd voor het uitvoeren van grafische toepassingen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op "Start " en type " Device Manager " in het vak "Zoeken " . Klik op het pictogram ' Apparaatbeheer ' en klik op het pictogram ' + ' naast de 'Display Adapters " rubriek . Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop de optie " Intel "en kies " Installatie ongedaan maken . " Kies " OK " en sluit de computer af nadat de on-board video driver wordt verwijderd.
3

Koppel het netsnoer en de kabels los van de monitor , toetsenbord , muis en alle andere hardware- apparaten die op het geval dat de Pavilion Elite 's . Stel het geval op een stevige werkgebied en plaats de zaak op zijn kant , met de metalen paneel naar boven .

Schroef 4 de twee kruiskopschroeven aan de uiterst linkse kant van de zaak dat de metalen vergrendelen panel . Houd het paneel en schuif deze weg van de computer zaak . Zoek de zwarte PCI - Express -kaartsleuf aan de linkerbenedenhoek van het moederbord . Het kaartslot is horizontaal geplaatst en is voorzien van een klepje metalen aangesloten op de achterkant van de zaak .
5

Verwijder de kruiskopschroef aan de bovenkant van de metalen lipje behouden . Trek het lipje van de zaak af en positioneren de NVIDIA GX 3700 kaart over de kaartsleuf . Lijn de onderkant van de kaart met de kaartsleuf .
6

Duw de FX 3700 -kaart voorzichtig naar beneden , zodat de onderkant van de kaart zinkt in de kaartsleuf en maakt een volledige verbinding . Neem de schroef u verwijderd uit het tabblad metalen behouden en zet deze in het schroefgat aan de metalen rand van de kaart . Draai de schroef op zijn plaats .
7

Zet het metalen paneel op de behuizing en schuif deze naar rechts . Duw het paneel naar beneden en plaats de twee schroeven eerder verwijderde . Plug de elektriciteitskabel van uw Pavilion en elk van de kabels voor de andere hardware-apparaten .
8

Druk op de knop aan de voorkant van de behuizing . Plaats de installatie- cd die bij de FX 3700 kwam schijf van de Pavilion's . Klik op " Next " bij elke prompt die verschijnt en kies " Finish" om de videokaart driver te installeren .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe om te upgraden RAM van uw …
·Hoe u uw pc HD 
·Hoe Memory Toevoegen aan PCI E…
·Hoe u een GeForce in een Quadr…
·Processor Upgrade FAQ 
·Pentium D 925 Processor Compat…
·Hoe te Onboard Audio & Video D…
·Hoe maak je een draadloze NIC …
·Hoe je RAM toe 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik bijwerken HP Pavilion 7865 BI…
·Hoe maak je een Flash Drive als NTFS 
·Problemen Scannen Met een Canon MP470 dr…
·Hoe te schrijven , Protect & Fix een SD …
·Hoe de luidspreker wijzigen op een iPhon…
·Hoe weet ik of een computer is compatibe…
·Hoe afdrukken naar een kassabonprinter 
·Hoe te Ebook Downloads Transfer Van Goog…
·Hoe een virus Veeg Van een Compaq Drive 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com