Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een inkjet printer toevoegen aan een thuisnetwerk
Een thuisnetwerk is een geweldige manier om geld te besparen doordat een internetverbinding of printer om alle computers te dienen in uw huis . Het gemak van een thuisnetwerk betekent ook dat je vanaf elke computer in een netwerk printer kan afdrukken . Terwijl het opzetten van een thuisnetwerk systeem lijkt misschien een ingewikkelde taak , het is eigenlijk heel eenvoudig om een inkjet -printer toe te voegen aan uw thuisnetwerk . Wat je nodig hebt
Inkjet printer
Computer Home netwerk
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies een goede centrale locatie voor uw printer . Kies een kamer met een computer die gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen in het huis . Kopen van 2

Bepaal of uw printer op een netwerk is klaar . Als uw printer een netwerkadapter vooraf geïnstalleerd , wordt het beschouwd als netwerk -ready . Deze adapter kan zowel bedraad (wat betekent dat je een kabel nodig om het te sluiten op uw netwerk ) of draadloos . Als uw netwerkadapter draadloos is , kunt u de printer op dezelfde manier zou je een draadloze notebook toe te voegen aan uw draadloze netwerk .
3

Sluit de printer op het netwerk hub ( dat wil zeggen , de netwerk router, switch of een ander toegangspunt dat al uw netwerkapparaten verbindt ) . U kunt dit doen door het aansluiten van een netwerkkabel in de printer en het aan de aansluiting aansluiten op het netwerk hub . Het maakt niet uit of deze apparaten zijn in-of uitgeschakeld wanneer u de kabel aansluit .
4

uw inkjet printerstuurprogramma installeren op elke computer in uw thuisnetwerk . De driver -software wordt meestal meegeleverd op een cd wanneer u een inkjet printer te kopen . Activeer het set - up programma op elk van uw thuiscomputers . Wanneer zie je de prompt , aangeven dat u het opzetten van een netwerk printer . Uw besturingssysteem zal u helpen door de rest van het installatieproces .
5

Deel de printer op uw thuisnetwerk . Nadat de printer is geïnstalleerd , gewoon de ' Printers en faxapparaten ' map te openen op de computer de printer is aangesloten , klikt u op het pictogram van de printer en klik op de ' Deze printer delen ' taak om een ​​dialoogvenster waarmee je te maken te openen deze printer beschikbaar voor andere computers in uw thuisnetwerk .
6

verbinding met de gedeelde printer vanaf andere computers in het huis . Klik op de knop ' Start' in Windows en kies 'Settings' en ' Printers en faxapparaten . ' Vanuit het menu Printer Taak de ' Printer toevoegen ' optie . Volg de eenvoudige aanwijzingen in de op de computer aan te sluiten op de netwerkprinter ' een wizard Printer toevoegen ' . In slechts een paar stappen , bent u klaar om af te drukken !

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de Refill Gat In Een cartr…
·Hoe te Uitnodiging Programma's…
·Hoe te Transparanten met een i…
·Hoe kan ik printen 132 Kolomme…
·Hoe je Black inktcartridges Pl…
·Hoe te Fotografische Dia scann…
·Printen op de DesignJet 130R 
·Hoe maak je een Canon iP1600 p…
·Hoe de inktniveaus in een HP 1…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe wijzig ik de Memory Board op een com…
·Hoe maak je een iPad Beveilig 
·GeForce 6800 Ultra Specs 
·Wat zijn de verschillen tussen Integrate…
·Hoe Memory Upgrade op HP Laptop uitvoere…
·Hoe System Format Restore 
·Toegang tot een Macintosh Desktop Van ee…
·Hoe de graaf resetten op een HP LaserJet…
·Hoe naar Light een LED op laagspanning 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com