Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe om direct te printen op een cd van een inkjetprinter
Er is een speciaal soort printer rechtstreeks op een cd af te drukken . Zodra je er een hebt , leren hoe om direct te printen op een cd is in een handomdraai . Met behulp van uw inkjet printer label cd's is minder van een hoofdpijn dan het aanbrengen van zelfklevende etiketten . Het ziet er beter en beter werkt ook. Volg deze stappen en afdrukken cd's rechtstreeks af van een inkjetprinter . Wat je nodig hebt verhuur CD printer
Legecd
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek een printer die rechtstreeks afdrukken op een cd , dit is een populaire feature en deze printers worden steeds meer betaalbaar . kopen van 2

Koop wat bedrukbare media . Bedrukbare media is een beetje moeilijker te vinden en een beetje duurder , maar u een speciaal oppervlak dat de inkt zal absorberen nodig . Zij zullen worden gebracht als " inkjet bedrukbare " discs . Kijk voor ze online of bij uw elektronicawinkel .
3

Stel uw printer in voor de CD-R drukken . De kans groot dat uw printer kan afdrukken op papier en cd's , dus je zult moeten laten uw printer weten wat u aan toe bent . In de printer eigenschappen , selecteert u CD of DVD als uw mediatype . U kunt dit doen vanuit het dialoogvenster Afdrukken vlak voordat u gaat afdrukken .
4

Reinig de rollen . U kunt dit doen door het uitvoeren van een schone vel papier door de printer zonder iets af te drukken . Laad maximaal aantal vellen papier en druk op de knop Annuleren om het te voeden door. Doe dit een paar keer .
5

Trek de lade uit . Dit kan een apart deel van uw printer of ingebouwd zijn. Lees de handleiding en leren hoe het eruit te trekken goed voordat je gaat rukte op willekeurige en het breken van dingen.

Plaats 6 de CD in de lade . Zorg ervoor dat er geen stof of stukjes papier in de lade en plaats de cd in de lade , zodat het plat ligt en de afdrukzijde naar boven is gericht. Voor kleinere cd's , plaatst u de adapter eerst en zet dan de cd neer .
7

Plaats de cd -lade in de printer . Als de lade is aangesloten op de printer , zet het terug waar het vandaan kwam . Voor verschillende laden moet u wachten tot u klaar bent om af te drukken en plaats hem in de handmatige invoer zijn .

Design 8 uw label . De printer zal zijn gekomen met label ontwerpen van software . Enige tijd duren . Maken het behoorlijk .
9

Print . Controleer uw afdrukinstellingen en print rechtstreeks op uw cd . Kies " File " en vervolgens " Afdrukken " en klik op " Ok . " Als u handmatig laden , nu is de tijd . Handmatig laden slots zijn meestal aan de achterzijde .
10

Laat uw cd te drogen . Het wordt aanbevolen om laten zitten voor 24 uur . Er is veel inkt op daar en je wilt niet om het te verpesten met vlekken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe een OfficeJet D135 Problem…
·Hoe afdrukken van foto Lade 
·Hoe je inktcartridges installe…
·Hoe kan ik afdrukken in Black …
·Hoe te Parallel Printer Instel…
·HP Printer Problemen 
·Hoe kan ik wijzigen Tekengroot…
·Hoe te lijnen op My Canon MP25…
·HP Photosmart 2600 Eigenschapp…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Belden 9537 Specs 
·Hoe de resolutie over een Logitech 9000 …
·Hoe te Thermal Paste Breng aan Core 2 Du…
·Hoe Vergelijk Sli Videokaarten 
·Hoe te verbinden van een laptop naar HDM…
·Hoe de BIOS resetten op een Acer Aspire …
·Hoe weet ik of weerstanden zijn goed of …
·? Zal een Imation Flash Drive Werken met…
·Hoe te PowerMac G5 modellen Identificeer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com