Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een OfficeJet D135 Problemen
De OfficeJet D135 is een alles - in-een in 2002 uitgebracht door Hewlett Packard en verkocht in de richting van kleine bedrijven en home- office gebruikers printer . Het programma beschikt over vier afzonderlijke printkoppen , afdruksnelheden tot 19 pagina's per minuut en een maximale printresolutie van maximaal 2400 x 1200 dpi . Als u problemen ondervindt bij het afdrukken vanaf uw OfficeJet D135 , zijn er een paar voor probleemoplossing die u moeten helpen u uw toestel opnieuw in voor het werk orde . Wat je nodig hebt
Printerpapier
Toon Meer Aanwijzingen
Papierstoring
1

keer op de power -knop van de printer uit te zetten . Wacht even , druk een tweede keer om de printer opnieuw te starten de power knop . Als de problemen aanhouden , doorgaan met de volgende stap . Kopen van 2

Zet de printer uit . Draai het apparaat rond totdat het achterpaneel naar u toe. Koppel het netsnoer los van de achterkant van de printer . Onderzoekt de achterklep , zich onder de macht poort van de printer . Duw het lipje op de achterklep naar binnen , draai de tab naar links om de deur te openen toen . Open de deur en leg het opzij .
3

Bestudeer de rollen in de printer en controleer of ze vrij kunnen bewegen . Als het papier zichtbaar is , pakt het door de opening in de achterzijde van de printer . Plaats de achterklep door.Examine de bovenkant van de printer en til het deksel van de automatische documentinvoer omhoog . Inspecteer de automatische documentinvoer en verwijder het vastgelopen papier , indien aanwezig . Laat de deksel van de automatische documentinvoer .
4

Sluit de printer uit het stopcontact en zet hem weer aan . Poging om het document opnieuw af .
Printkop Fouten
5

Bestudeer het bedieningspaneel van de printer en druk op de " Menu" knop . Druk op de " 7 " -toets om de optie label selecteer " Status en onderhoud , " en druk op de " 3 " toets om " Align Print Heads . " Wacht tot de printer een testpagina te genereren , dan beoordelen de gedrukte patronen om te bepalen of de printkoppen zijn nog steeds niet op een lijn .

Druk 6 de " Menu" knop , gevolgd door de " 7 " knop en vervolgens op de knop " 2 " om de optie label selecteren " Clean printkoppen . " Wacht tot de printer om het reinigingsproces te voltooien .
7

Open de wagen met printcartridges en wacht tot de wagen zich weer in zicht . Wanneer de wagen in positie is , koppelt u het netsnoer uit de achterkant van de printer .
8

Druk op de knop op de wagen om de geïnstalleerde inktpatroon los te maken. Verwijder een van de cartridges uit de wagen en onderzoekt de metalen contactpunten aan de onderkant van de cartridge . Als u inkt afzettingen , gebruik dan een schone , niet-pluizende doek om vuil weg te reinigen van de metalen contactpunten . Vervang de inktcartridge in het printmechanisme en herhaal de inspectie proces met de resterende inkt cartridge . Sluit de wagen met printcartridges en sluit de printer uit het stopcontact .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Canon MP160 pr…
·Hoe kan ik een Brother Printer…
·Samsung 4521F Toner bijvullen …
·Hoe maak je een Lexmark 5650 P…
·Hoe maak je een laserprinter m…
·Hoe te Generic Ink Gebruik 
·Hoe printers aan te sluiten op…
·Gemakkelijke manieren om te ve…
·Hoe te Refill een Epson C64 in…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Symbool Betekenis op een Vista- toetsenb…
·Hoe Memory vervangen in een eMachines M5…
·Hoe te programmeren van een EPROM 
·Hoe de bedrading op een Logitech -appara…
·Hoe om ruimte vrij te maken op een Micro…
·Delen van een USB Flash Drive 
·Wat Western Digital schijven werken met …
·Hoe te Mixed Memory Voeg toe aan een des…
·Hoe maak je een opstartbare cd kopiëren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com