Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te Inktpatronen reinigen op een HP D4200 serie printer
De HP Deskjet D4200 serie van printers kunnen huiswerkopdrachten en recepten af te drukken voor thuisgebruikers en mooie kleur brochures en grafische rapporten voor kleine bedrijven . De D4200 -serie kunt tot 30 pagina's per minuut in zwart en 23 pagina's per minuut in kleur , en vanwege HP's optionele high-capacity inktcartridges deze serie printers heel economisch kunnen worden bediend . Hoewel de D4200 -serie is ontworpen om probleemloos afdrukken bieden , nu en gebruikers kunnen ontdekken kleine strepen op afgedrukte pagina's . Dit zou veroorzaakt door puin dat kan ophopen op de contactpunten van de inktpatroon in stoffige omgevingen . Dit probleem kan meestal worden verholpen door het reinigen van de inktpatronen . Wat je
Normaal Printerpapier
Gedistilleerd water nodig heeft in een kopje
Lint -Free Wattenstaafjes
Toon Meer instructies
Hoe Inktpatronen reinigen op een HP D4200 serie printer
1

Insure de printer is ingeschakeld en heeft gewoon papier in de papierlade . Dubbel linkermuisknop op de "HP Solution Center " icoon om de applicatie te openen . Enkele links - klik op de " Help" en het tabblad "Support " . Enkele links - klik op de " Printer Toolbox " link.
Het tabblad Pagina 2

Single linkermuisknop op " Geschat inktniveau " . Bepaal of de inktpatronen zijn bijna leeg en dan te vervangen om eventuele strepen te corrigeren . Als de cartridges voldoende inkt verder met stap 3 .
Het tabblad
3

Single linkermuisknop op " Inktpatronen reinigen " . Enkele links - klik op de " Clean " -optie . Volg de instructies die op het scherm verschijnen . Bestudeer de testpagina die is afgedrukt . Als dit de strepen probleem is verholpen , sluit de Printer Toolbox en blijven uw afdruktaak . Als het probleem zich blijft voordoen ga naar stap 4 .
4

Til de printerkap naar de volledig geopende positie . Wacht terwijl de cartridge wagen verplaatst zich naar de rechterkant van de printer . Nadat de wagen inactief is , drukt u op de zwarte inktpatroon . Schuif de cartridge terug en uit de wagen . Stel de cartridge naar beneden op een schoon vel printer papier met de koperen contactpunten naar boven . Herhaal dit proces voor de drie-kleuren cartridge .
5

Bevochtig een wattenstaafje met gedistilleerd water . Reinig de koperen contactpunten op beide inktpatronen via het wattenstaafje . Doorgaan tot er geen inkt of stof residu op het wattenstaafje .

Plaats 6 de zwarte printcartridges in de rechterkant van de cartridgehouder . Plaats de drie-kleuren inktcartridges in de linkerkant van de cartridge . Duw de cartridge naar voren in de wagen totdat je ze hoort vastklikken . Sluit de klep van de printer en laat de inktpatroonwagen te verhuizen naar zijn drukklaar positie . Afdrukken te hervatten .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe het opzetten van een Canon…
·Hoe maak je een Canon I850 Was…
·Refill Routebeschrijving voor …
·Software Communication Error o…
·Hoe te converteren Canon i350 …
·Print Cartridge Onderhoud 
·HP Designjet 101 
·Mijn USB -printer Zorgt ervoor…
·Lexmark 8350 Problemen 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je foto's nemen met een webcam 
·Hoe Fix & Clear vrije ruimte op een hard…
·Hoe maak je een Bluetooth te werken op e…
·Hoe kan ik een Sony laptop Demonteer 
·Hoe maak je een USB Memory Stick Problem…
·Hoe te gebruiken Dazzle Digital Video Cr…
·Uw Dell Inspiron 6000 laptop is voorzien…
·Hoe maak je een Flash Drive in Unix Zoek…
·Inkjet Vs . Toner 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com