Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Print Cartridge Onderhoud
Keeping printer van uw computer up en gaan is een gemakkelijke taak --- moderne printers hebben minder onderhoud nodig en hun inkt is redelijk goedkoop . Maar je moet nog steeds uw printer , vooral als u afdrukt op het dagelijks. Inktpatroon onderhoud voorkomen downtime , het gedoe op het krijgen van de printer hersteld en de kosten van het vervangen van de printer als het niet kan worden gerepareerd . Het reinigen van de inktpatronen

meeste inktpatronen bevatten een printkop aan de onderkant van de cartridge . Dit gebied mag niet worden aangeraakt of op enige wijze aangepast . Inkt stroomt van de printkop , en vet of olie uit je vingers kan de printkop beschadigd raken . Als uw cartridges niet afdrukt en je weet dat ze vol inkt , verwijdert u de inktpatroon uit de printer en leg deze met de printkop oppervlak neer op een vochtige papieren handdoek . Duw zachtjes tot u inkt begint te vloeien uit de cartridge . Als er geen inkt wordt weergegeven , herhaalt u deze stap totdat u inkt op de handdoek . Laat dan de cartridge droog voordat u in uw printer . Druk een " testpagina " om de printer te testen .
Met behulp van de " Soaking Methode " om printcartridges Reparatie

ander onderhoud tip voor printcartridges wordt met behulp van de " inweken methode "om te worden opgedroogd of niet-werkende cartridges werken . Zoek een gerecht of een kleine kom en vul deze met warm water --- genoeg om de onderkant van de cartridge te dekken . Verwijder het probleem inktpatroon uit de printer en plaats de cartridge in de kom met water . Laat de cartridge weken gedurende minstens 2 minuten daarna verwijderen en laat de lucht drogen voordat u de cartridge . Deze methode werkt mogelijk niet voor alle inktpatronen . Voer een " testpagina " om de cartridge te testen .
Schoonmaken van de inktcartridge Vervoer Vergadering

verloop van tijd de sledesamenstel dat de printcartridges bezit kan worden verstopt met stof en vuil . Op het vervoer assemblage schoon , verwijder de printcartridges en gebruik perslucht te blazen het stof en vuil . Zorg ervoor dat het stof uit te blazen van de voorzijde van de printer , zodat het niet zal verzamelen over de elektronische borden aan de achterkant van de printer . U kunt ook de printer schud voorzichtig om eventuele stukjes papier te verwijderen .
Gebruiken voor uw printer Automatische Cleaning Opties

Sommige printers hebben een automatische reiniging optie die kan worden geraadpleegd via de software van de printer . Te controleren en te zien of uw printer over deze optie , klikt u op "Start " en vervolgens " Printers en faxapparaten . " Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw printer . Scroll naar beneden naar " Printing Preferences . " Kijk voor een tabblad genaamd " Onderhoud " of een soortgelijke formulering . Vervolgens klikt u op " Printkop reinigen " of een soortgelijke formulering . De printer zal een aantal geluiden maken als de inktpatronen worden gereinigd . Voer een "test page" nadat de procedure is voltooid . Herhaal de stappen indien nodig .
Wanneer de printcartridge

Vervang Als de cartridge niet wordt afgedrukt na het proberen het weken methode , weken op een papieren handdoek of met behulp van de automatische reiniging optie --- het is tijd om de cartridge te vervangen . Blaas het stof van de printer voordat u de nieuwe cartridge .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een inktcartridge v…
·My Canon I990 Zal niet Power O…
·Brother Toner Poeder Compatibi…
·De beste printers voor boek ma…
·BCI - 24 Inkjet bijvullen inst…
·Hoe te Un - Papierstoring een …
·Hoe te Ink Levels Zie 
·Hoe de Printer Cartridge Bay F…
·Hoe kan ik een fax op een HP O…
  Related Articles
Hoe afdrukken vanaf uw iPad 
Hoe te printen via Bluetooth met de iPad…
Hoe te Pages op de iPad afdrukken 
Hoe afdrukken van een e-mail met een iPa…
Printen met iWork op een iPad 
Printen met de iPad 3G 
Kunt u afdrukken Iets Van de iPad ? 
Hoe E-mail Print Met ePrint op de iPad 
Is het mogelijk om afdrukken van de iPad…
  Hardware Articles
·De HP DeskJet F4135 is een extreem goedk…
·Hoe je RAM te installeren op een Sony Va…
·Hoe je IM op Facebook op een iPad 
·Hoe de Linker muisknop Wijziging van Dou…
·Hoe je het toetsenbord Number Pad uitsch…
·Hoe maak je een router voor FTP configur…
·Hoe maak je een nieuwe geluidskaart inst…
·Hoe u uw touchpad Multi-Touch 
·Wat Oudere Memory Technology Is DDR een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com