Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te Papier kiezen voor afdrukken
Today 's home printers zijn geavanceerde machines die kunnen printen op een breed scala aan media , zoals glanzend fotopapier , mat papier , gekleurd papier en transparanten . De meeste printers over het algemeen doen uitstekend werk , maar je moet er zeker aan de papiersoort , of ' profiel ' wordt u afdrukken aan te geven . Een profiel van de printer vertelt dingen zoals hoe dik het papier is ( zodat de printer kan pas de platten ) , hoe dichtbij of ver van het oppervlak naar de printer kop ( inkt verspreidt zich anders op ander papier oppervlakken ) plaatst , hoe snel of langzaam naar verplaatst het papier door de printer ( inkt droogt anders op ander papier vlakken ) , etc. Gelukkig voor ons , de meeste home -printers komen voorgeprogrammeerd om veel verschillende papierprofielen verwerken . Wat je nodig hebt
De juiste papiersoort voor het project dat u afdrukt en het type printer dat u hebt ( laser of inkt - jet ) .
Toon Meer Aanwijzingen
Wat is uw afdrukken project ?
1

Denk na over het bestand dat u op het punt om af te drukken . Verschillende soorten projecten er beter uitzien op speciale papiersoorten . Bijvoorbeeld , als u het afdrukken van een schriftelijk document of een spreadsheet , kunt u gemakkelijk en goedkoop afdrukken op gewoon papier . Maar als u het afdrukken van een foto die u wilt inlijsten en aan de muur hangen , zal normaal papier niet voorzien in een voldoende hoge kwaliteit van de voortplanting , je moet premium kwaliteit fotopapier te gebruiken. Evenzo, als u wilt visitekaartjes drukken , wil je een zwaarder papier , vaak genoemd " cardstock " of "cover gewicht , " of een pre - geperst karton gebruiken met een zelfklevende achterzijde , zodat u kunt afpellen uw visitekaartjes . kopen van 2

Als u gebruik maakt van wit papier , check de krant helderheid rating . Helderheid van een paper verwijst naar hoe goed het licht reflecteert . Hoe hoger de rating , zal het helderder niets afgedrukt op het papier te kijken . Vlakte , kan goedkoop papier hebben een rating van 80 en afbeeldingen gedrukt op het zal vrij saai uitzien . Exact dezelfde afbeelding afgedrukt op een papier met een rating van 100 , echter, zal veel beter en levendiger uitzien .
3

Controleer het gewicht van het papier . Standaard printpapier in de VS is meestal 20-24 kilo papier. Zwaardere gewichten dikker en meer geschikt voor sommige projecten . Als uw project vereist dat het papier een stuk zal worden behandeld , kiezen voor een zwaarder papier . Als het project gaat een of twee keer worden gebruikt of ingevoegd in een blad beschermer , dan is een lichtgewicht papier werkt prima .
4

Bepaal het type oppervlak dat u wilt of nodig hebt . De meeste foto's worden afgedrukt op glanzend papier , maar sommige mensen hebben liever een matte afwerking . Voor fancy uitnodigingen , sommige mensen willen afdrukken op velijn . Andere ondergronden , zoals eierschaal en canvas , zijn ook beschikbaar .
5

Denk na over hoe lang de afdruk moet duren. Inkt kwaliteit is de belangrijkste determinant van de levensverwachting , maar papierkwaliteit kan helpen met een lange levensduur , ook. Als u van plan bent om uw afdrukken naar laatste vele jaren , zorg ervoor dat wat papier dat u kiest wordt vermeld als ' archief '.

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de Brother MFC -printer tr…
·De HP 7550 printer is een onde…
·Hoe kan ik een verstopte Canon…
·Hoe te Printer toevoegen HP 11…
·Hoe te Pas het papierformaat o…
·Hoe te openen een printer Cove…
·Hoe de HP Printer 2015 Gebruik…
·Printen met een kleiner papier…
·De voordelen van Flexographic 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een computer Step - by - Ste…
·Hoe te openen Dell Integrated Webcam Ins…
·Meest betrouwbare laptop merken 
·Hoe je het geheugen voor een Dell Inspir…
·Gratis computers voor gezinnen met lage …
·Hoe te installeren Fingerprint Reader 
·Een video- controller is een verbinding …
·Hoe krijg ik mijn DVD te spelen op mijn …
·Hoe CD Labels laden in een inkjetprinter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com