Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat is een duplex printer
? De mogelijkheid om snel dubbelzijdige documenten af ​​te drukken en efficiënt wordt bereikt door de duplex printer . Dubbelzijdig afdrukken printers bieden automatisering in een taak die eens tijdrovend en gevoelig voor menselijke fouten was . Het gebruik van duplex printers zowel in woningen en kantoren kan de mogelijkheid van de gebruiker om een grotere verscheidenheid aan materialen ter afdrukken . De feiten

dubbelzijdige printers
verwijzen naar printers die een speciale functie die het mogelijk maken voor een enkel vel papier worden afgedrukt op beide zijden automatisch . Dubbelzijdig afdrukken printers zijn uitgerust met een ingebouwde mechanisme dat het vel papier omkeert zodra een zijde is bedrukt en drukt vervolgens de andere zijde van de plaat voor het leveren van deze naar de uitvoerlade op het afdrukapparaat.
< Br > Functie

dubbelzijdige printers
zorgen voor automatisch dubbelzijdig afdrukken en worden vaak gebruikt bij het afdrukken van meerdere pagina's documenten zoals handleidingen , nieuwsbrieven of brochures . Dubbelzijdig afdrukken printers worden het meest gevonden in de kleine lettertjes winkels en bedrijven die de mogelijkheid om dubbelzijdige , multi - pagina's tellende documenten vaak of in bulk afdrukken vereisen . Het gebruik van dubbelzijdig printers vermindert de hoeveelheid tijd die nodig is om dubbelzijdige documenten die maakt printen veel sneller dan wanneer u een printer zonder duplex-functie af te drukken .
Soorten
< br >

Hoewel oorspronkelijk ontworpen voor commerciële rang afdrukapparatuur , hebben duplex printers nu beschikbaar op de consument rang printermodellen geworden . Commerciële rang duplex printers over het algemeen geschikt voor groot formaat vellen papier , terwijl consumenten -modellen zijn meestal ontworpen om alleen standaard brief formaat papier te kunnen herbergen . Commerciële rang duplex printers kunnen ook extra functies die het mogelijk maken voor het vouwen of het inbrengen van meerdere documentpagina's bevatten . Zowel laserprinters alsook inkjetprinters gekocht kan worden met dubbelzijdig afdrukken vaardigheden .
Eigenschappen

De kenmerken van een duplex printer kan variëren, afhankelijk van het aangeschafte model . Nieuwer dubbelzijdig printers zijn multifunctionele printers die kunnen zorgen voor dubbelzijdig afdrukken optie bij het scannen of het creëren van kopieën te worden gebruikt . Meerdere papierladen zijn een andere functie te vinden op dubbelzijdig afdrukken printers die kunnen toestaan ​​dat de gebruiker eenvoudig schakelen tussen de verschillende formaten papier , afhankelijk van de grootte van het project .
Voordelen

dubbelzijdig printers in het bedrijfsleven kunnen de productiviteit verhogen en tijd besparen . Dubbelzijdig afdrukken printers ook zorgen voor een breder scala van mogelijkheden om materialen die eenmaal kan hebben die nodig is om professioneel worden afgedrukt afgedrukt . Op het niveau van de consument , dubbelzijdig printers bieden het gemak van dubbelzijdig printen voor een verscheidenheid van home projecten zoals wenskaarten en schoolrapporten . Sinds dubbelzijdig printers elimineren de noodzaak om een stuk papier opnieuw te plaatsen bij het afdrukken van een dubbelzijdig document is er minder kans dat de ene kant ondersteboven wordt afgedrukt .

Previous: Next:
  computer Printers
·Reparatie Error 388 op de HP O…
·Hoe te Refill de Inkt in een C…
·Hoe maak je Duplex een Laserje…
·Hoe te openen een tonercartrid…
·Hoe maak je een Drum resetten …
·Hoe maak je een printkop Laat …
·Instructies voor het bijvullen…
·Hoe te Lexmark 2600 printcartr…
·Hoe maak je een seriële print…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe te vertellen Wat System Ondersteunt …
·Hoe te Interieur Kabels Bevestig op een …
·Wat is het verschil tussen een iPad en e…
·Hoe je laptop gebruiken in Cambodja 
·Het upgraden van een laptop harde schijf…
·Hoe Vergelijk HP Laptops 
·Hoe maak je een USB gebruiken om een dra…
·Hoe je accounts Transfer met Cpanel 
·Kan video worden vernieuwd in eMachines …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com