Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen met een HP F1703 Monitor
De HP F1703 -monitor is een onderdeel van het bedrijf Pavilion lijn van LCD-schermen . Het beschikt over een 17 - inch LCD-scherm , een laag stroomverbruik , ondersteuning voor meer dan 16 miljoen kleuren en een verscheidenheid aan video- modes . Als uw HP F1703 -monitor niet meer goed functioneren , zijn er een paar diagnostische procedures die mogelijk kunnen helpen . Leeg scherm

Als uw scherm is donker , controleer het lampje op de voorkant van het scherm, wanneer de lamp niet brandt , duidt dit erop dat het apparaat niet goed stroom ontvangt . Controleer uw verbindingen te bevestigen dat alle stekkers goed vast zitten . Als dat het probleem niet oplost , probeer dan een ander stopcontact .

Als u niet in staat zijn om een beeld te zien , maar het lampje brandt , zorg ervoor dat je helderheid en contrast zijn niet te laag ( te gebruiken de knoppen in de rechterbenedenhoek van het scherm om aanpassingen te maken , helderheid en contrast zijn de twee middelste knoppen in de array ) . Als dit niet lukt , schakelt u de monitor en de computer uit en ontkoppel de videokabel controleer de connector van de videokabel op gebogen pins.A tweede computer , indien beschikbaar , kan een nuttig diagnostisch hulpmiddel zijn . Sluit de monitor aan op de tweede computer , maar als het normaal werkt , kan het probleem worden gerelateerd aan de oorspronkelijke computer videokaart
Auto - Adjustment

De HP F1703 komt . uitgerust met een auto- correctie -functie , handig wanneer het beeld wordt weergegeven wazig of off - center . U zal de installatie-cd die werd geleverd met uw monitor om deze functie ( ; zie " Aanvullende bronnen , " hieronder als alternatief , kunt u de benodigde software direct vanaf de website van HP downloaden ) gebruiken vereisen . Plaats de cd en open de " aanpassing pattern.exe " applicatie . Druk op de meest rechtse knop aan de onderzijde van het LCD- scherm om automatisch aan te passen instellingen van de monitor .
Factory Defaults

herstellen instellingen van de monitor naar de fabrieksinstellingen kan helpen bij het vaststellen of het oplossen problemen met de helderheid , kleur , scherpte en contrast . Druk op de "Menu " knop ( uiterst links in de array van knoppen aan de onderkant van het scherm ) , gebruikt u de twee knoppen naast de "Menu " knop om de vijfde icoon van boven naar beneden ( het ziet eruit als een fabriek ) te selecteren . Druk op de meest rechtse knop om de monitor terug te zetten naar de fabrieksinstellingen .
Driverupdates

nieuwe bugs worden ontdekt , HP brengt bijgewerkte versies van de driver software bekend te corrigeren kwesties . U kunt deze drivers direct van de website van HP ( zie " Aanvullende informatie " hieronder ) downloaden . Echter, zodra de monitor werkt zoals gewenst , kunt u wensen om de installatie van updates te vermijden als deze hebben het potentieel om nieuwe problemen introduceren .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik printen Transparant…
·Vergelijk Canon PG - 40 met PG…
·Mijn 7410 printer herkent een …
·Hoe kan ik een document Purge …
·Hoe de inkt vullen op een Epso…
·Photo Printer Thermische Vs . …
·Hoe de inkt Reset in een Offic…
·Designjet 500 Montage -instruc…
·Hoe de Canon MX330 printer Pro…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik mijn laptop Sound Beter 
·Hoe maak je een Canon scanner 4200 Reini…
·Hoe kan ik VHS omzetten naar DVD op mijn…
·Hoe maak je een Laptop Charger Test 
·Hoe kan ik je terug verwijderde Geschied…
·Hoe kunt u resetten van de BIOS op een S…
·ThinkPad T43 zal geen verbinding naar Be…
·Rotary switches zijn veelzijdig invoerap…
·Hoe maak je een Staples Inkjet Cartridge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com