Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Stylus Photo RX500 Problemen
De Epson Stylus Photo RX500 is een alles - in-een printer die printen , kopiëren en scannen opties . De printer kan aansluiten op een computer of een digitale camera , het maken van kleurenafdrukken voor uw digitale foto's . Zoals met de meeste printers , er zijn momenten waarop de RX500 niet goed functioneert , meestal leidt tot een slechte afdrukkwaliteit . Als u problemen ondervindt met de printer , kunt u in staat om de situatie zelf te herstellen in plaats van het hebben van de machine onderhouden . Reinig de printkop

meeste printerproblemen
worden veroorzaakt door een verstopte printkop , wat leidt tot lichte afdrukken of ontbrekende delen van de afbeelding afdrukken . Om de printkop te reinigen , druk dan op de knop "Setup" en vervolgens op de bovenste knop links naast " Ink Levels " totdat het zegt " 3 . Head Cleaning Druk op de kleur . " Druk op de " Color " toets om de printkoppen te reinigen . Wanneer u klaar bent , drukt u nogmaals op de knop linksboven ingedrukt totdat het scherm leest " Nozzle Check . " Druk op de " Color " knop om de nozzle check , die eruit ziet als een raster van lijnen lopen . Als een van de lijnen hebben gaten , nogmaals de printkop reinigen .
Copy Problemen

Sommige afdrukken problemen worden niet veroorzaakt door verstopte spuitopeningen. Als je een nozzle check uit te voeren en de afdruk is voltooid , moet de volgende tips u helpen het probleem op te lossen . Controleer eerst dat de cartridges vol zijn . Vervang lage cartridges .

Wanneer slechts een deel van het document is wazig , moet u controleren of het originele document wordt plat op de glasplaat . Een andere oorzaak van onscherpe kopieën is als uw kopieermachine niet zit plat . Controleer of de machine niet wordt gekanteld .

Stippellijnen
in een afdruk duiden op een vuile scanning glas . Om het glas te reinigen , veegt u deze met een droge , niet-pluizende doek . Je kan een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel gebruiken als het glas is moeilijk te reinigen . Zorg ervoor dat u de glasreiniger op de doek spuit , niet rechtstreeks op de glasplaat .

Als u nog steeds problemen met afdrukken , controleert u of het papier correct is geplaatst . De zonnige kant van het papier moet altijd naar boven om een ​​goede afdrukkwaliteit te garanderen .
Papierstoring

Papierstoringen
zijn aanwezig op alle printers . Als de RX500 vastloopt , druk op de " Power" -knop om de machine uit te schakelen . Vanaf de voorkant van de printer , til bij de sectie scanner en verwijder al het papier en stukjes papier door het naar u toe te trekken . Wanneer al het papier is verwijderd, sluit u de printer , drukt u op de "Power " knop en wis de fout door op de " Color " knop voordat u de afdruktaak opnieuw .
< Br >

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe je Canon Pixma IP Installe…
·Hoe te Toevoegen Artisan 810 
·Hoe kan ik mijn printer Hou Va…
·Hoe de printkop uitlijnen op e…
·Hoe te verwijderen overtollige…
·HP 2350 serie Vista Problemen 
·Hoe Computer Printer problemen…
·Lexmark X3550 probleemoplossin…
·Hoe maak je een Brother LC61 s…
  Related Articles
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Hoe maak je een foto op een iPad 
Hoe om notities te maken op een iPad met…
Hoe te Fotoalbums krijgen op het iPad 
Hoe maak je een foto in een IPad verberg…
Hoe te schrijven op de iPad Met de Stylu…
Hoe maak je een fotoalbum maken voor een…
Kunt u noteren met een stylus op een iPa…
Hoe maak je een foto op Facebook Van de …
  Hardware Articles
·HP 1510 All - in - One Printer Problemen…
·Hoe te Geïntegreerde video op de 400627…
·Hoe maak je een Belkin Toggle 2 - poorts…
·Hoe de draadloze module vervangen in een…
·Hoe te ReadyBoost Install 
·Hoe maak je een offline printer Bring On…
·Hoe Vergelijk Asus Laptops 
·Hoe kan ik Give My Computer Speakers Mee…
·Hoe kan ik TV Shows Opnemen naar DVD met…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com