Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te Refill Ink Cartridge Equipment
Vervangen printer inkt is duur , maar het kopen van dure nieuwe cartridges elke keer als je opraken van de inkt is niet nodig . U kunt meer bescheiden geprijsde kits te vullen uw cartridges bij de meeste drogisterijen of kantoor aanbod afzetmogelijkheden . Bijvullen is handig en makkelijk te doen , en je zult meestal bespaart ten minste de helft van de prijs van een nieuwe cartridge . Sommige fabrikanten niet hun patronen te ontwerpen voor het bijvullen , dus gewoon zeker van jou doet voordat je begint . Wat je nodig hebt
Printer inkt refill kit
latex of rubber handschoenen
Kranten en /of kleine tarp
lege cartridge
Veiligheidsspeld
Tape
Tandenstokers Briefpapier handdoeken
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open je kit , en lay-out van de materialen . Een typische kit wordt geleverd met een naald of een injector , de inkt en een aantal dunne handschoenen . Zorg ervoor dat u het etiket controleren om ervoor te zorgen uw cartridge compatibel is met de kit . Trek je handschoenen voordat u begint .

Om uw handen schoon , gebruik echte latex handschoenen of keuken - soort rubberen handschoenen , in plaats van de handschoenen in de kit . De handschoenen die bij de meeste kits zijn flinterdunne en ineffectief . Kopen van 2

Leg enkele krant of een klein zeil , gevouwen in fours . Leg het neer op een tafel waar u kunt zitten en te werken . Zet uw lege cartridge ( s ) in het midden van het werkblad , en beginnen met het vullen van de injector met inkt . Wees voorzichtig en langzaam gaan . De extractie van de inkt en de eigenlijke injectie fase veroorzaken de meeste morsen, dus , als je te snel gaat , je zou inkt verspillen .
3

Zoek de spot ( s ) op de cartridge waar u de naald plaatst . Je kan hebben om af te rukken van een label . Zwarte inkt cartridges hebben een injectie punt , terwijl kleurencartridges , in de meeste gevallen , hebben drie of meer . Doorboren het gat eerst met een veiligheidsspeld .
4

Plaats stroken tape over de cartridge hoofd dat de inkt op het papier overbrengt . Dit voorkomt dat de inkt lekt uit als je de vulling uit te voeren. Steek de naald in de injectie gat , en vul de kamer langzaam tot je een druppel inkt die uit de top . Voorzichtig schuif de zuiger een beetje om de overtollige inkt en lucht te verwijderen voordat u de naald . Gebruik tandenstokers om de kamers van de kleurencartridge te controleren om ervoor te zorgen dat je de juiste kleur in de juiste hole . Volg dezelfde stappen voor elke kamer totdat alle cartridges vol zijn en klaar om terug te gaan in de printer .
5

Verwijder de tape van de printkop , en dep elk hoofd op een papieren handdoek , gevouwen in fours . De inkt moet niet te veel bloeden . De cartridge is klaar om opnieuw te installeren wanneer blotting op de handdoek produceert een nog markering . U kan nodig zijn om de papieren handdoek nat een beetje voor een cartridge die is opgedroogd van het zitten te lang . Dit stimuleert de inktstroom . Zet de cartridges terug in de printer , en het uitvoeren van de diagnostische tests die met de meeste printersoftware om ervoor te zorgen alles goed werkt .

Previous: Next:
  computer Printers
·Over Hewlett Packard inktcartr…
·Aanwijzingen voor faxen met ee…
·Hoe maak je Refill een Canon P…
·Hoe te MP170 inkt Reset 
·Hoe kan ik een HP Officejet K6…
·De definitie van een zwart-wit…
·Hoe te Refill de Epson Stylus …
·Hoe te Refill HP 88A Toner 
·Hoe te herstellen & Refill HP …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·PCMCIA slots , ook wel PC- kaartsleuven …
·Wordt 
·Wat is een geïntegreerde vingerafdrukle…
·Hoe maak je Voeg een nieuwe schijf 
·Hoe kan ik een X5100 Lexmark Install 
·Hoe Memory Sticks Samenvoegen 
·Hoe vindt mijn modelnummer van mijn Aspi…
·Hoe maak je een Cat5 -kabel 
·Kan Blind Mensen gebruiken de computer ?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com