Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Buyer's Guide voor kopieerapparaten
kopieerapparaten ( of Xerografisch kopieerapparaten , om precies te zijn ) zijn er in alle maten, vormen , snelheden , beeld - kwaliteit -mogelijkheden , en papierverwerking en kleuropties . Kiezen van de juiste copier is een balans tussen uw budget en uw exemplaar productie-eisen . Bij het zoeken naar een kopieermachine , het is ook een goed idee om in gedachten te houden van de beschikbare ruimte die je hebt voor de installatie . Andere factoren te overwegen zijn de operationele kosten , garanties en technische beschikbaarheid ondersteuning in uw regio . Grootte

kopieerapparaten
algemeen om met twee papierformaten : letter ( 8.5 x 11 centimeter voor centimeter ) en juridische ( 8,5 x 14 inch ) . Kopieerapparaten kan ook overweg met grotere tabloid en tabloid - plus maten (tot 11,5 x 17,5 inch ) . Het toevoegen van deze extra grootte , echter , kunnen ook de kosten toe te voegen . Ook veel copiers have accessoire pakketten voor het uitvoeren van verschillende grootte enveloppen . Als je nodig hebt om veel enveloppen regelmatig lopen , met behulp van een kopieerapparaat zal ofwel het printen van een gemiddelde tegelijk invoegen met de hand, wat duur is arbeids - wijs , of het kopen van een accessoire te voeden enveloppen verwerken .
< Br > Speed ​​

kopieerapparaten
zijn beoordeeld in CPM of kopieën per minuut . Toerentalbereik van zo laag op 30 CPM ( een keer per twee seconden ) tot 150 CPM ( vijf exemplaren per twee seconden ) . In het algemeen , prijs omhoog gaat als kopie snelheid toeneemt . Bedenk hoe snel en hoeveel exemplaren u regelmatig nodig hebt en vergelijk uw behoeften aan diverse modellen nominale toerentallen .
Beeldkwaliteit

" Kwaliteit "
is een vage term dat er niets kan meer dan wat er in de ogen van de toeschouwer . Er zijn echter concrete specificaties voor het meten van kwaliteit . Beelddensiteit niveaus , vergroting en uitbreiding reeksen en verschillende spiegel en lichte onderdelen al invloed hoe uw kopieën zal zien .
Kleur

Veel kopieerapparaten
vandaag bieden volledige of steunkleur ( een kleurenfoto of een enkele kleur lijn of grafisch element ) beschikbaarheid. Nogmaals , hoewel, wat telt is de kwaliteit van de kleur ( rood zijn rood en niet roze , blues zijn blauw en niet paars ) , snelheid van de machine ( wachten 15 minuten voor een kopie misschien niet de meest productieve kleurenkopieermachine niet ) en papier handling zijn allemaal factoren die bijdragen aan de kosten van een kleuren kopieermachine . Hoe meer je krijgt en hoe sneller het gaat , hoe meer het zal .
Verbruiksartikelen en onderhoud

kost Zorg ervoor dat de prijs van toner en andere noodzakelijke vervangende artikelen bij check het kopen van een kopieermachine . Sommige lage - prijs kleur copiers kunnen worden gehouden voor relatief weinig geld , maar vervanging toner ( na zo weinig als een 1000 of zoveel als 5.000 exemplaren ) kan bijna net zoveel als de oorspronkelijke machine kostte . Ook kopieerapparaten zijn notoir wispelturig en delicate machines .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill Lexmark 42 
·Hoe te stekker in het stopcont…
·Hoe faxen op een HP J4680 
·Hoe kan ik een printer met beh…
·Hoe te wissen Canon Low Ink Di…
·Hoe kan ik een nieuwe inktcart…
·How to Set Up een bevestigings…
·Hoe je een inkjetprinter voor …
·Hoe uw eigen 3 - D Printing Ma…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Prototype Robot Maak 
·Hoe kan ik installeren Bluetooth op mijn…
·De beste Asus Sli moederbord 
·Hoe het opzetten van een AppleTalk-netwe…
·Hoe maak je verbinding een MacBook aan e…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron Vervang 600…
·Betaalbare Gerenoveerde Laptops 
·Hoe te kiezen Scanner resolutie 
·Lengte van de Computer Paper 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com