Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een HP Laserjet 4000 configureren
Als u hebt gekocht en in uw kantoor of uw kantoor aan huis netwerk installeerde een HP Laserjet 4000 printer die u wellicht problemen afwerken van de set-up gehad . De HP Laserjet 4000 moet worden geconfigureerd voordat u deze kunt afdrukken vanaf uw computer als u Windows XP -netwerk . Uw printer configureren om te werken op een Windows XP -netwerk is iets dat je kunt doen op uw eigen en geen extra hardware vereist geen . Instructies
1

Download de nieuwste stuurprogramma's voor uw printer door te gaan naar de HP Software & Driver Downloads webpagina ( zie bronnen ) . Voer in " HP Laserjet 4000 " in het zoekvak om uw printer drivers te vinden .

Klik 2 op het printerstuurprogramma wanneer deze op het scherm verschijnt . Wanneer het dialoogvenster verschijnt selecteert u " Dit programma starten vanaf de huidige locatie ' om uw printer te configureren . Als u WinZip geïnstalleerd op uw computer kunt u een bericht krijgt over het uitpakken van de bestuurder bestand , zo ja op " Unzip . " Hoe dan ook , zal de chauffeur bestand op te slaan op uw computer te worden geconfigureerd .
3

naar "Start " en klik op "Configuratiescherm " om het control Panel pictogrammen Go. Klik vervolgens op " Printers en andere hardware " en vervolgens " Printers en faxapparaten . "

Dubbelklik op 4 " Printer toevoegen . " Wanneer het scherm printer wizard verschijnt klik op " Next" om door te gaan . Klik op " Lokale printer " en verwijder het vinkje bij " automatisch detecteren en installeren . " Klik op " Next " om verder te gaan . Op het volgende scherm klikt u op " Een nieuwe poort ' en dan moet je klikken op " Lokale poort . "
5

Typ het netwerkpad naar de printer op in het vak " Port Name " . Het pad zal onder de naam van de server en de naam van de printer , zoals " \\ \\ \\ \\ mijnserver \\ \\ mijnprinter " voor de naam van het pad . Als u niet over deze gegevens u nodig hebt om uw computer steun persoon om hulp te vragen . Klik op " Next" als u klaar bent .
6

Selecteer " Have Disk " wanneer het scherm verschijnt dat vraagt ​​om de fabrikant van de printer . Klik op "Browse " om de printerdriver die u hebt gedownload naar uw computer te zoeken . Zodra je het te lokaliseren en deze te selecteren klikt u op 'Openen'. Klik op ' Next ' om naar het volgende scherm om de aanwijzingen op te volgen en voltooien van de configuratie .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Epson CX7450 inktcartri…
·Hoe kan ik een Lexmark P4350 P…
·Hoe te Refill een HP 15 Printe…
·HP 1050C Plus instructies 
·Hoe te Refill Dell inktcartrid…
·Hoe maak je een Faxlogboek Ges…
·Hoe Computer Aansluiten op Bro…
·USB Printer toevoegen aan Netw…
·Mijn HP C4480 printer wordt ni…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·DIY : 301 JTAG kabel 
·Hoe naar Strip My PC 
·Waarom heeft My Pictures on a Stick uplo…
·Hoe maak je een lettertype in Literati C…
·Hoe je tekst documenten te scannen 
·Hoe maak je een Brother Drum 5140 Reinig…
·Hoe een HP Pavilion ZD8215 videokaart up…
·Hoe Microsoft Reader -bestanden converte…
·Hoe te Audigy 2 ZS Upgrade 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com