Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te Toners wijzigen in een Xerox Phaser 6120
Verander de tonercartridges in uw Xerox Phaser 6120 om hoogwaardige kleurenprints behouden . De automatische functies in de Xerox Phaser 6120 wordt gemeld wanneer het tijd is om de toner cartridge te vervangen en u vertellen welke cartridge aan vervanging toe . Gebruik de instructies op het scherm door de Xerox Phaser 6120 om u te helpen bij de tonercartridge vervangen . Wat je nodig hebt
Vervangende tonercartridges compatibel met de Xerox Phaser 6120
Toon Meer Aanwijzingen
1

Lees de weergegeven in het bericht venster van het Xerox Phaser 6120 informatie aan bepalen welke cartridge moet worden vervangen . Het venster boodschap geeft aan ten minste een van de vier beschikbare tonercartridges , cyaan, magenta , geel of zwart , dat is aan vervanging toe . Kopen van 2

Druk op de "Menu Select" knop aan de knoppenpaneel van de Xerox Phaser 6120 totdat de melding " Menu Afdrukbare pagina's " of " Proof /Print Menu" verschijnt in het display .
3

Druk op de pijl naar rechts op de toets op het van de Xerox Phaser 6120 totdat de melding " Quality Menu" verschijnt in het display .

Druk 4 de "Menu Select" knop op het bedieningspaneel ingedrukt totdat de melding " Toner verwijderen " verschijnt in het display venster .
5

Druk op de pijl omlaag tot " Black" wordt weergegeven in het display , druk dan op de pijl naar rechts totdat de juiste kleur voor de toner moet worden vervangen wordt vermeld in de etalage . Eenmaal de juiste kleur is gekozen , drukt u op de "Menu Select" knop . De Xerox Phaser 6120 wordt het bericht " Please Wait . "
6

Zodra de Xerox Phaser 6120 heeft gedraaid de tonercarrousel , verschijnt het bericht " Open Deur en vervangen Toner " verschijnt in de etalage . Trek aan de hendel om het deksel op de Xerox Phaser 6120 te verhogen en vervolgens naar beneden trekken van de voorklep om de tonercartridge bloot . Controleer of de juiste toner cartridge is gedraaid in positie door het controleren van de kleur markeringen en brief afgedrukt op de tonercartridge .
7

Verwijder de lege tonercartridge door de hendel te trekken eerst naar u toe , dan naar boven . Stel de lege tonercartridge opzij .
8

Verwijder de vervangende tonercartridge uit de verpakking en schud voorzichtig . Verwijder het deksel van de nieuwe tonercartridge .
9

Lijn de vervangende tonercartridge in de lege toner -slot en druk omlaag totdat de cartridge vastklikt .

Sluiten 10 de voorkant van de Xerox Phaser 6120 , sluit vervolgens de bovenklep van de printer . De printer wordt automatisch kalibreert de nieuwe tonercartridge en zal "Ready " weer in het display bij het afdrukken kan worden hervat .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een digitale foto …
·Hoe maak je foto's op een Brot…
·Hoe u de HP Officejet 7210 
·Hoe Memory Clear in een HP Las…
·Hoe maak je een Lexmark Z600 P…
·Hoe maak je een Xerox 7400 pri…
·Hoe de inktpatroon Counter Res…
·HP Laserjet 3015 Problemen opl…
·Specificaties voor de HP Laser…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Specificaties voor de Canon DR - 5080C 
·Hoe maak je een harde schijf op een Leno…
·Hoe Vergelijk Laptops door Weight 
·Hoe kan ik ontgrendelen mijn toetsenbord…
·Epson Ink TO69 Refill instructies 
·Tips voor het bijvullen Printer inkt car…
·Dell 6400 Specs 
·Hoe te Notebook Graphics controleren 
·Hoe een EEE PC Fix Na een slechte Flash 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com