Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Xerox 7400 printer resetten na het vervangen van de Transfer Unit
De overdracht eenheid op een Xerox Phaser 7400 kleuren LED printer drukt het papier om de drum , zodat het beeld op het papier kan worden geplaatst . Na vervangende eenheid , moet de printer automatisch de teller . Als de teller niet opnieuw in te stellen , u hebt de transporteenheid verkeerd geïnstalleerd , of het apparaat zelf kan defect zijn. Om de teller handmatig te resetten, moet u het apparaat opnieuw te installeren , en indien nodig , in te voeren dienst diagnostiek . Instructies
1

Til de bovenklep met behulp van de handgreep boven het bedieningspaneel aan de voorzijde van de printer . Til alle vier de imaging -eenheden en plaats ze op een vel papier . Gebruik een ander stuk papier om de imaging -eenheden te dekken om blootstelling aan licht te voorkomen . Klap de twee goudkleurige klemmetjes aan de voorkant en achterkant van de transporteenheid , gebruik dan de twee handvatten aan de transporteenheid te bevrijden van de machine .

Plaats 2 de transporteenheid door het plaatsen van de linker uiteinde in de beugel eerst, dan de rechter . Druk op beide vergrendelingen om te controleren of het apparaat wordt vergrendeld . Plaats de imaging- eenheden en sluit de bovenklep . Als het bericht is verdwenen , is de reset voltooid . Zo niet , moet u zijn diagnose te voeren en de telling handmatig te wissen .
3

Zet de printer uit . Zet hem weer aan terwijl u de " Back " en " Help" -knoppen tegelijk totdat de woorden " invoeren Dienst Diagnostics" verschijnt . Dit gebeurt kort na het Xerox-logo centra op het bedieningspaneel . Als je voorbij het ​​logo en niet de boodschap niet zien , zet de printer uit en probeer het opnieuw .
4

Druk op de pijl omlaag op het bedieningspaneel tot u bij de optie voor NVRAM Access . Klik op de " OK "-knop op het bedieningspaneel . Scroll naar beneden met de pijl naar beneden tot je CRU Counter Reset . Klik op de knop " OK " te selecteren . Gebruik de pijl omlaag op het bedieningspaneel tot u Reset Transfer Belt Graaf bereiken en klik op de knop "OK " . Druk op de knop "Help" om de optie Ja of Nee om de transportband telling resetten schakelen . Klik op de knop " OK" als je het op Ja . Zet de printer uit en weer aan .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Marges voor mijn HP 980…
·Hoe te Artisan 700 inktcartrid…
·Een BU - 10 Bluetooth-adapter …
·Hoe maak je een Epson TX400 Re…
·Hoe kan ik een nieuwe inktcart…
·Hoe te dwingen de HP Deskjet 9…
·Hoe de Samsung CLP - 300 print…
·Hoe maak je een Xerox tonercar…
·Wat is een duplex printer 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een oudere PC-voeding omzett…
·Intel Celeron 420 CPU-prestaties 
·Hoe maak je verbinding een SATA voeding …
·Hoe kan ik een WD Mybook Demonteer 
·Hoe op de originele fabrieksinstellingen…
·Hoe te Override een Epson Stylus C80 om …
·Hoe maak je een scanner met Windows XP g…
·Quadro FX 3000/4000 Specs 
·Hoe maak je een PC Beschadigd door Fake …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com