Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te verbinden de HP DeskJet F4140 scanner op een pc
De HP Deskjet F4140 is voorzien van een flatbed scanner , wat betekent dat de deksel van het apparaat kan worden opgetild tot een enkele ruit van glas dat wordt gebruikt voor het scannen van een document te onthullen . Om de scanner , of een andere functie van de F4140 , te gebruiken met een PC moet u eerst de software en stuurprogramma's van de printer naar de pc te installeren . Als u de installatie-cd die oorspronkelijk werd verkocht met de Deskjet F4140 , kunt u deze gebruiken om de software en drivers te installeren . Zo niet , dan kunt u de software en drivers met behulp van de website van HP te installeren . Wat je nodig hebt
USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen

Plug 1 in de F4140 het netsnoer en zorg ervoor dat de stekker goed is aangesloten op de adapter , alsook de achterkant van de printer . Schakel de F4140 en de computer die u wilt de printer op . Sluit de USB -kabel tussen de printer en de computer niet aansluiten op deze tijd. Kopen van 2

Installeer de software en stuurprogramma's van de F4140 's op de PC . Als u de installatie-cd , zet het in de PC's optische drive en volg de instructies op het scherm . Als u de schijf niet hebt , opent u de pc 's web browser en ga naar www.hp.com . Op de top van de HP startpagina, klikt u op "Support and Drivers " en selecteer het keuzerondje " Software en drivers downloaden . "

Enter " Deskjet F4140 " in het lege vakje en druk op ' Enter '. Op de volgende pagina kiest u het besturingssysteem van uw pc gebruikt . Klik op de " HP Deskjet volledige functionaliteit Software en drivers " link, die een download dialoogvenster geopend . Selecteer waar op de harde schijf van de computer die u wilt het installatie programma op te slaan . Nadat het downloaden is voltooid , vindt de installatiesoftware en dubbelklik erop , en volg de instructies op het scherm .
3

Start de computer opnieuw nadat u klaar bent met het volgen van al de instructies installatiesoftware , die zal variëren op basis van het besturingssysteem van uw computer gebruikt . Als uw besturingssysteem weer opstart , sluit de USB- kabel in uw computer en de F4140 . De scanner op de Deskjet F4140 is nu klaar om gebruikt te worden .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe je lege inktcartridges Koo…
·Hoe te veranderen van zwarte i…
·Het laden Beeld papier in een …
·De beste manier om Printer Deb…
·Hoe de Xerox 8560DN Driver Ins…
·Hoe een OfficeJet 5700 Problem…
·Is het OK om een printer op de…
·Hoe te Hervulde inktcartridge …
·Hoe te Refill Ink in een Epson…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een achtergrond maken voor ee…
·Hoe kan ik een Acer 5315 Touchpad 
·Epson Refill instructies 
·Hoe te Refill een Epson inktcartridge T0…
·Hoe je laptop harde schijf met een USB F…
·Hoe kan ik muziek op een iPad 
·Z80 microprocessor Specificaties 
·Hoe kan ik scannen met een Epson Cx3810 …
·Hoe maak je een Nvidia videokaart Proble…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com