Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een HP Laserjet Problemen 5100tn printer
Networked laserprinters , zoals de HP LaserJet 5100tn hebben een aantal belangrijke voordelen voor het bedrijfsleven , inclusief de mogelijkheid om systeembronnen eenvoudig delen . Een nadeel is echter dat wanneer de netwerkprinter down , niemand op kantoor te printen . Opsporen en oplossen van voorkomende problemen met de HP LaserJet 5100tn om de printer up and running te houden en toekomstige problemen te voorkomen . Wat je nodig hebt Briefpapier van Zazzle.nl Stofzuiger
Zachte doek
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op de " Menu " toets totdat " Informatie -menu " verschijnt . Druk op de knop " Item" totdat " Print configuratiepagina " verschijnt . Klik op " Select " om te beginnen met het afdrukken van de configuratiepagina .

Beoordeling 2 van de configuratiepagina , met name de netwerkinstellingen . De printer moet een geldig IP -adres tonen - dit adres bestaat uit vier cijfers , gescheiden door een periode , dat wil zeggen 10.68.25.200 . Verwijderen en opnieuw plaatsen van de netwerkkabel en zet de printer uit als er geen geldig IP-adres vermeld .
3

Controleer de lampjes op de netwerkkaart van de printer . De verlichting moet groen zijn en knipperen . Als de lichten uit zijn , of als ze zijn amber , de netwerkkaart zou moeten worden vervangen.
4

Til de bovenklep van de printer en verwijder voorzichtig de tonercartridge . Stel de tonercartridge opzij en reinig eronder . Gebruik een zachte doek of een kleine computer stofzuiger om alle papieren stof en toner resten uit de printer te verwijderen .
5

Open de rechter zijdeur van de 5100tn en zoeken naar eventuele vastgelopen papier . De rechter deur is een frequente plek voor papier te jammen . Verwijder het vastgelopen papier en sluit de deur .
6

Controleer de linkerdeur van de printer ook. Papier kan vastlopen rond de fuser cartridge . Verwijder voorzichtig het papier en sluit de deur .

Dia 7 alle papierladen de uit de printer , duw ze dan in een tegelijk . Zorg ervoor dat de printer trays zijn niet meer dan 3 /4 vol - het vullen van de papierladen naar de top kan ertoe leiden dat de printer meerdere vellen papier te grijpen , wat resulteert in een jam . Print van elke lade - als de printer werkt prima van de ene lade en de andere niet , de rollen op die lade waarschijnlijk vervangen moeten

Pull 8 het probleem lade zo ver mogelijk naar buiten , . til voorzichtig om deze vrij van de printer te trekken . Stel de lade opzij en zoek de kleine rollen in de printer . Trek de oude rollen af van de metalen staaf , dan schuift u de nieuwe rollen op totdat ze vastklikken . Plaats de papierlade en test de printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de T -shirt van de printer…
·Hoe te verbinden A4 Etiketten 
·Hoe maak je een Epson R1800 pr…
·Hoe kan ik een nieuwe printer …
·Hoe te Refill een HP 920 cartr…
·Heeft een Dell Laser Printer 1…
·Hoe de inkt wijzigen in een NX…
·Problemen met afdrukken Na een…
·Met de oprichting van netwerke…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een snellere computer te bou…
·Hoe het opzetten van een iPad voor Audio…
·Hoe te verwijderen en vervangen Alienwar…
·Hoe je BIOS Set voor twee harde schijven…
·Hoe maak je een 3,5 Floppy Disk Drive In…
·Hoe E-mail Accounts wijzigen op mijn iPa…
·Mijn Presario M2000 laptop Will Not Powe…
·Hoe maak je een PWM Fan Controller insta…
·Hoe kan ik een Dell- geheugenmodule inst…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com