Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe CD etiketten bereiden op een HP F375
De HP F375 multifunctionele apparaat is geschikt voor het afdrukken van meer dan alleen tekst documenten of familiefoto's . Met cd-label papier , kan iedereen uniek en gepersonaliseerde etiketten voor elke gebrande cd's in zijn collectie af te drukken . De HP F375 heeft geen controle over hoe de labels worden weergegeven , echter, zoals dat wordt behandeld door welk tekstverwerkingsprogramma u persoonlijk gebruik . Voorbereiden van de printer voor CD etiketten vereist alleen zorgen dat het papier correct geplaatst . De labels kunnen later worden geformatteerd . Wat je nodig hebt verhuur CD etikettenpapier
Toon Meer Aanwijzingen
Microsoft Word
1

Controleer de instructies die bij de cd-label papier om te zien welke richting de papier moet in de HP F375 printer worden geladen . Schuif de cd-label papier in de papierinvoer aan de voorkant van de F375 .

Open Microsoft Word 2 en klik op het pictogram "Office" aan de bovenkant van het venster . Klik op " Nieuw . " Scroll naar beneden de " Microsoft Office Online " paneel aan de linkerkant van het venster en klik op "Etiketten . "
3

Selecteer de " Media "-link in het middenpaneel . Klik op de afbeelding voor het specifieke label sjabloon cd die u wilt gebruiken .
4

Typ de tekst die u wilt afdrukken op het cd label ergens in de grenzen van de cd- template . Ga naar het tabblad "Invoegen " aan de bovenkant van het scherm als u een afbeelding wilt toevoegen aan de cd-label .
5

Selecteer het " Picture " knop in de " Illustraties " rubriek . Dubbelklik op de naam van het beeldbestand dat u wilt toevoegen . Klik en sleep het beeldbestand om het te verplaatsen in de juiste positie op het cd label sjabloon .
6

Klik op het pictogram " Office " weer . Selecteer "Afdrukken " en klik op "OK " om de CD-labels met de HP- F375 -printer af te drukken .
Google Docs
7

Lees het cd-label papier aanwijzingen om uit te vinden de juiste oriëntatie van de pagina wanneer u hem in de printer . Schuif het papier in de plastic papierinvoerlade geplaatst aan de voorzijde van de HP F375 .
8

Ga naar de website van Google Documenten . Typ uw Google- gebruikersnaam en het wachtwoord in de daarvoor bestemde tekstvakken en klik op " Aanmelden ". Klik op de " Search Templates " knop aan de bovenkant van het venster .
9

Selecteer de "Etiketten en Visitekaartjes " link aan de linkerbenedenhoek . Blader door de beschikbare sjablonen en klik op de "Use This Template " knop naast het cd-label sjabloon die u wilt gebruiken . Typ de tekst die u wilt gebruiken in het Google -cd label sjabloon .
10

Selecteer de " Insert Image " knop aan de bovenkant van het document als u nodig hebt om een foto toe te voegen . Klik op " Upload" en kies " Bladeren . " Dubbelklik op de naam van het afbeeldingsbestand en kies de " Upload" -optie aan de onderkant van het venster .
11

Selecteer " File " en kies "Afdrukken " om het label met behulp van uw HP F375 afdrukken .
Open Office Writer

Orient 12 de cd-label papier in de papierlade van de HP F375 printer volgens de aanwijzingen op de verpakking . Open het Open Office Writer -programma en klik op ' File '.
13

Selecteer " Nieuw" en klik op de optie " Sjablonen en documenten " . Klik op de " Templates " keuzerondje . Blader door de lijst met beschikbare sjablonen en klik op een van de cd-label template opties .
14

Selecteer 'Openen'. Voer een tekst die moet worden afgedrukt op de cd-label template . Klik op het menu "Invoegen" aan de bovenkant van het venster en kies ' Afbeelding '. Klik op " Uit bestand . "
15

Klik op de afbeelding die u wilt toevoegen en kies 'Openen'. Klik en sleep het bestand naar de gewenste locatie .
16

Klik op " File " en selecteer " Print " aan uw CD- etiketten met de HP- F375 -printer af te drukken .
< br >

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Brother MFC - …
·Specificaties voor de Okidata …
·Problemen met een iP3000 
·Hoe afdrukken van de Computer 
·Hoe maak je een Canon PIXMA iP…
·HP Inkjet 6500 Ink Specificati…
·Hoe te Carrot Ink Recycle 
·De printer is niet geconfigure…
·Specificaties van de Brother H…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat schade toebrengt harde schijven op d…
·Specs voor een 16GB iPad 
·Hoe om bestanden te verwijderen van een …
·Hoe de Network Address zoeken naar een p…
·Hoe te branden ISO 's op een Flash Drive…
·Hoe maak je een Loud Fan in een Dell Des…
·Bepalen van de verkoopwaarde van een com…
·Welke form factors Gebruik een Riser Car…
·Hoe maak je een Gateway Processor Verwij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com