Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de Rollers Clean op een Lexmark printer
Computer apparatuur kan een beperkte levensduur hebben , en printers kunnen een verscheidenheid aan problemen als ze niet goed onderhouden worden geconfronteerd . Na verloop van tijd , kunnen drukkers beginnen te vlekkerig , vlekkerig of uitgewist kopieën , verpest het uiterlijk van uw documenten . Om zo'n puinhoop te vermijden , reinig de rollers op uw printer telkens als u uw inktpatroon veranderen . Lexmark-printers zijn voorzien van een primair tenlastegelegde roller , en het houden van dit stuk schoon kan houden uw kopieën op zoek naar helder en fris . Wat je nodig hebt
Rubberhandschoenen
Lexmark printer
Stromend water
Linamentvrij doek
Linamentvrij handdoek
Toon Meer Aanwijzingen
1

Draag rubberen handschoenen bij het reinigen van de wals op een Lexmark printer . Dit zal voorkomen dat uw handen van het toepassingsgebied in inkt , terwijl ook het beschermen van de rol van de olie van uw huid . Kopen van 2

Zet de printer uit en haal het aan een elektrische voeding te verwijderen in de machine . Een poging om de printer te reinigen , terwijl het actief is kan leiden tot schade aan de printer of schade aan de stofzuiger .
3

Trek aan de blauwe versie vangst aan de linkerzijde van de printer te openen de hoofdingang printer. Pak de handgreep van de tonercartridge met beide handen vast en trek , het bieden van gelijke pull druk aan beide zijden van de cartridge . Omhoog te trekken en uit op een hoek van 45 graden totdat de cartridge is duidelijk van de behuizing printer . Stel de cartridge opzij .
4

Sluit de voordeur ongeveer halverwege , totdat u een grijze of bruine roller kunnen zien . Omdat de roller beweegt met de deur , zult u niet in staat zijn om de rol te zien , tenzij je een half - sluit de deur . Zodra u de roller kunt zien , identificeren van de montage- armen , die in verbinding staan ​​van de deur naar de roller aan beide uiteinden van de wals . Deze armen houd de roller op zijn plaats .

Press 5 een van de montage- armen zachtjes naar buiten , in de richting van de rechter- of linkerkant van de printer . Dit zal het arm's greep op de roller los . Zodra de ene kant wordt losgemaakt , trekt u de rol van de arm aan de andere kant en schuif hem helemaal uit de printer .
6

Houd de roller onder warm stromend water om het schoon . Veeg het oppervlak met een niet-pluizende doek om oude toner en stof en vuil te verwijderen . De kleur zal waarschijnlijk bruin veranderen .
7

Droog de roller grondig schoon met een schone , niet-pluizende doek . Vervangen niet de roller totdat deze helemaal droog is .
8

Plaats de rol terug op zijn plaats en sluit beide montage- armen . Open het deksel volledig en vervang de inktpatroon . Sluit de printer en het terug te gebruiken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een geblokkeerde In…
·Hoe kan ik een printer Fuser V…
·Hoe inktcartridges Refill en R…
·Hoe te vullen een HP1520 Color…
·Hoe maak je IP Printing 
·Hoe software te zoeken naar ee…
·Hoe kan ik een HP6980 Wireless…
·Hoe te Refill HP 17 Color inkt…
·Hoe te Kopieën van foto's in …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mijn iPad niet aansluiten op YouTube 
·Wat te zoeken in een computer Processor 
·Hoe controleer ik de inktniveau in een H…
·Over HP Laser Printer resolutie 
·Hoe een printer te gebruiken met mijn Ne…
·Hoe om te printen op fotopapier 
·Hoe kan ik een SD-kaart in een computer …
·Hoe kan ik een video downloaden naar een…
·Lexar Multi - Card Reader Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com