Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de Canon I960 Printer Problemen
Een goed functionerende printer is een handig hulpmiddel voor computergebruikers . De familie van printers Canon heeft een uitstekende reputatie bij zowel zakelijke als persoonlijke printer gebruikers . Hoewel het waarschijnlijk is dat veel Canon i960 printer eigenaars dan ook kan afdrukken zonder problemen , zelfs de meest hoogwaardige printers zullen af en toe aandacht nodig hebben . De meeste printerproblemen , gelukkig , kan worden behandeld door de gemiddelde gebruiker aandacht te besteden aan een paar elementaire onderhoud en taken probleemoplossing . Wat je nodig hebt
Easy Setup instructies
Printerpapier
Vervangende cartridges
Gebruikershandleiding
Toon Meer Aanwijzingen
1

afsluiten en opnieuw opstarten de computer die is aangesloten op uw Canon i960 printer . kopen van 2

Zoek de knop aan de rechter benedenhoek van de Canon i960 printer . Als de knop niet brandt , druk deze op de printer aan te zetten . Als het lampje oranje knippert , zie stap 11 .
3

Lees de Easy Setup -instructies die bij de printer . Als u vermoedt dat er een probleem is met de printer drivers , verwijder de installatie-cd uit de computer , start het systeem opnieuw en opnieuw installeren van de drivers .
4

Til de voorkant van de behuizing printer omhoog en lokaliseren de inkt compartiment . Controleer om te zien of alle cartridges in de juiste locatie worden geïnstalleerd . Schakel de inktpatronen , indien nodig .
5

Sluit de behuizing printer en maak een testafdruk om te zien of er inkt kwesties . Afhankelijk van het resultaat , ofwel vervangen lege cartridges , lijnt de printkoppen of uitvoeren van een reinigingscyclus .
6

Controleer of de papiersoort overeenkomt met de instellingen van uw Canon i960 printer . Verander het type media in het menu druk , indien nodig , en de afdrukkwaliteit te wijzigen .
7

Zet de printer uit en laat het afkoelen gedurende minstens 15 minuten . Overmatig gebruik kan leiden tot de printkoppen tot oververhitting , vooral als u gebruik maakt van zwaar papier .
8

Verwijder eventueel vastgelopen papier door het voorzichtig aan te trekken van de vastgelopen papier via de print rollen . Trek het papier of uit boven of naar beneden vanaf de onderkant van de toevoerbaan . Klik op "OK " om het afdrukken te hervatten .
9

Reinig de papierinvoerrol . Houd de " Resume /Cancel " knop ingedrukt totdat het lampje knippert drie keer oranje . Herhaal dit proces twee keer volledig te draaien en het reinigen van de papierinvoerrol op de Canon i960 printer .
10

Zet de printer uit . Open de behuizing en controleer op vreemde voorwerpen die kunnen worden blokkeren van de interne onderdelen .
11

Bepaal welke foutmelding wordt weergegeven door de oranje knipperlicht . Twee flitsen geeft aan dat de papierlade leeg is . Drie flitsen suggereert een papierstoring . Vier knippert betekent dat een inktcartridge heeft aandacht nodig of vervanging . Als je ziet vijf flitsen , onderzoekt de printkop . Acht keer geeft het afval inkt moet legen , terwijl negen knipperend lampje betekent dat uw printer is niet goed communiceert met uw computer of andere media-apparaat . Wanneer de printer knippert oranje 11 keer , wordt de printkop uitlijnen niet goed werkt .
12

Koppel de USB-kabel die de Canon i960 printer is aangesloten op de computer en sluit deze aan op een andere USB-poort . De USB-kabel kan een poort die is te traag worden bevestigd .
13

Controleer het computerscherm voor fouten dozen die verschijnen . Zie uw handleiding om te bepalen hoe deze problemen op te lossen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Gedroogde Inkt verwijde…
·Hoe maak je een HP printer aan…
·Hoe te inkjetprinters Repair 
·Printer inkt cartridge Dienst …
·Hoe om afbeeldingen uit een pc…
·Hoe kan ik dubbele formulieren…
·Hoe je tekst Blur corrigeren o…
·Hoe te Kunstwerk op Canvas Pri…
·Canon MP800 probleemoplossing 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Pas Printerkleurenbeheer 
·Hoe maak je een Intex tv -tunerkaart ins…
·Eenvoudige instructies voor het delen va…
·Hoe te Gooi oude computers in Wisconsin 
·Hoe maak ik gebruik van een Lenovo Think…
·Hoe kan ik een laptop op televisie Toon 
·Hoe maak je een Video Card In een HP Pav…
·Hoe u op een 10 -Key Pad op een Mac -com…
·Hoe Computer Memory Mix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com