Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de Lexmark X8350 Problemen
De Lexmark X8350 printer bevat traditionele inktjet printing hardware als een digitaal scannen eenheid op de bovenkant van de printer . Gebruik de scaneenheid om gescande documenten naar de computer voor opslag , afdrukken van meerdere exemplaren van een gescand document of stuur een scan als een faxverzending . Problemen met de printer kan hebben voor een of alle functies van de printer , waardoor het noodzakelijk om de situatie oplossen , zodat u uw werk kunt voortzetten . Lexmark heeft voorgeschreven bepaalde stappen voor probleemoplossing voor het oplossen van specifieke problemen . Instructies
printer drukt niet af

Look 1 op " Power" -knop van de printer om te zien of het wordt verlicht . Als je niet een licht zien , steek de stekker in een ander stopcontact en controleer de verbinding van de kabel in de achterkant van de printer . Kopen van 2

Open de bovenklep van de printer en trek beide inktcartridges . Verwijder eventuele beschermende tape links op de cartridges , zet ze dan terug in hun sleuven in de printer .

Klik 3 op de Windows of "Start " icoon aan de onderkant van het scherm van de computer . Selecteer de map " Printers " en rechts op het pictogram van de X8350 's .
4

Klik op "Set as Default " zodat er een vinkje ernaast . Als er een vinkje naast " Afdrukken onderbreken " klik op het zo dat vinkje verdwijnt .
5

Verwijder de software van de printer via de " Software toevoegen /verwijderen " optie op het bedieningspaneel van de computer als de printer nog steeds niet af. Installeer de software , zorg ervoor dat in de installatiesoftware om de juiste versie van het besturingssysteem van uw computer te kiezen .
Scannen Freezes Computer of duurt te lang
6

Sluit alle software applicaties op de computer , met uitzondering van scansoftware van de X8350 's . Zo zal er verwerkingskracht om de snelheid van het scanproces .
7

Open scansoftware van de X8350 is als je het hebt gesloten door op de Windows- toets of "Start " , "Programma's" of "help Alle programma's , " de " Lexmark 8300 " map en vervolgens op het pictogram " Series All - In - One Center . " Selecteer " Scan" op het welkomstscherm van de software .

Klik 8 op " Meer scaninstellingen weergeven " om het menu scaninstellingen te openen . Selecteer de knop " Weergave Geavanceerde scaninstellingen " om nog een menu te openen .
9

Zoek het gedeelte ' Select Scanresolutie . " Gebruik de muis om een lagere numerieke waarde voor de resolutie van de scanner selecteren , die zal de tijd die het kost om een ​​scan te verwerken verminderen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe software te installeren vo…
·Voorkomen inktcartridges verst…
·Printen op Pre - gevouwen papi…
·Hoe maak je een Jet Reset Dire…
·Hoe maak je een LPT -printer a…
·HP Photosmart A430 Problemen o…
·Hoe maak je een Hole & Refill …
·Hoe je het afval inkttank Rese…
·Hoe kan ik een HP Printer Tool…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een 9 - pins seriële poort …
·Hoe de optische drive vervangen in een D…
·Hoe maak je een interne mediakaartlezer …
·Hoe te UDF converteren naar CDFS 
·Hoe je ePub boeken Kopiëren naar mijn i…
·Hoe maak je een computer converteren naa…
·Hoe maak je een Bluetooth inschakelen in…
·Hoe maak je een Laptop Batterij Lader Zo…
·Hoe om gegevens te herstellen van een Fl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com