Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een laserprinter Fix
Het maakt niet uit welk merk of model van laser printer die u gebruikt , wetende hoe het te repareren als er iets mis gaat bespaart u tijd en geld . Na afloop van de garantieperiode , het is erg duur om een ​​laser printer te herstellen . Leren om problemen te herkennen met uw laserprinter en op te lossen is de beste manier om uw printer te houden up and running . Wat je nodig hebt
Print walsen
Toon Meer Aanwijzingen

Print 1 een testpagina als je geen reactie krijgt wanneer u een afdruktaak naar uw laserprinter . De procedure voor het afdrukken van een testpagina varieert , maar in veel gevallen kunt u een afdrukken door op de "Power " knop 5-10 seconden . Als uw laser printer een bedieningspaneel heeft , druk op de " Menu" knop totdat u het menu " Information " , kies dan de " configuratiepagina afdrukken " optie . Kopen van 2

Meld u aan op uw computer en klik op de knop "Start " . Kies 'Configuratiescherm' en dubbelklik op het ' Systeembeheer ' icoon , vervolgens op het pictogram " Services " . Scroll naar beneden naar de " Print Spooler " service , klik met de rechtermuisknop en kies " Restart ", probeer de afdruktaak opnieuw .
3

Open de tonercartridge en verwijder de tonercartridge . Controleer de cartridge op lekken en vervang als deze lekt . Een lekkende cartridge zal de gehele papierbaan besmetten , en dit probleem kan heel moeilijk op te lossen .
4

Reinig de binnenkant van de printer met een kleine stofzuiger . Het type stofzuiger gebruikt om computer onderdelen te reinigen het beste werkt . Blijven schoonmaken tot er geen papier meer stof of inktresten worden gevonden .
5

Trek alle van de papierladen als het papier vastloopt . Duw elke lade in een voor een naar de bron van de jam te isoleren . Trek dat probleem lade naar buiten tot deze stopt , til voorzichtig en trek deze gratis van de baan . Stel de afdruk lade opzij .

Reach 6 binnen in de printer en gevoel voor de lade rollen . Vervang alle rollen die soepel door hen te begrijpen en ze af te trekken van hun tanden zijn versleten . Schuif de nieuwe rollen op de tanden en duw ze tot ze vastklikken . Plaats de papierlade en probeer de afdruktaak opnieuw .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe printer inkt Reset 
·Hoe je de instellingen wijzige…
·Printen op 3x5 kaarten 
·Hoe te Refill Ink op een A909n…
·Hoe te lade 1 wijzigen om Norm…
·Hoe maak je configuratie van e…
·Hoe je inktcartridges installe…
·Over Printer Kabels 
·Hoe de printcartridge wijzigen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Externe harde schijf Capaciteiten 
·Hoe je Virtueel geheugen uitschakelen OS…
·Hoe kan ik synchroniseren een Apple lapt…
·Hoe het opzetten van een Water Cooling S…
·Lenovo Idea Pad S10 Voedingsproblemen 
·Hoe om al uw documenten overbrengen in W…
·Hoe maak je een beveiligde CD schrijven 
·Hoe te openen een laptop Monitor 
·Het verschil tussen de mannelijke en vro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com