Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een HP D4160 inktcartridge Reset
Hewlett Packard maakt printer inkt cartridges voor de consument gemakkelijk te veranderen en service . De HP D4160 model heeft zwart en kleur inkt cartridges die moeten worden opgesteld wanneer de eerste installatie . De inktpatronen kunnen ook sommige schoonmaakmiddelen nodig hebt om een goede afdrukkwaliteit te garanderen . Deze cartridges kunnen worden gereset wanneer de printer inkt komt niet op het papier correct . Wat je nodig hebt
Gedistilleerd water
Koffie filters
Papieren handdoeken
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de printer uit en laat het zitten voor 30 minuten als je gewoon vervangen van een printer inkt cartridge en het is niet goed afgedrukt . In sommige gevallen zal het half uur van inactiviteit de lucht binnen inktcartridges geven te borrelen naar de top , dus het effenen van de printer inkt vloeien . Kopen van 2

Reinig de printer inkt cartridges met het HP D4160 reiniger nut met het laden van wit papier in de lade en druk op de " Setup" knop op het bedieningspaneel van de printer . Druk op een van de pijltjestoetsen tot " Tools" verschijnt op de uitlezing , en druk op de knop " OK " . Druk op een van de pijltoetsen om " Inktpatronen reinigen ", en druk op de knop " OK " om een ​​testpagina met de aanpassingen die de Hewlett Packard schoonmaken nut drukken .
3

zet de printer aan en open de deur over de inktpatronen . Wacht totdat de wagen om naar rechts te verschuiven en te stoppen . Trek het netsnoer uit de achterkant van de printer . Verwijder de printer cartridges een voor een door te drukken op de bovenkant en deze uit de sleuf . Bevochtig een klein deel van koffiefilter met gedestilleerd water , en veeg de koperen contactpunten op de achterkant van de cartridge , het vermijden van de inkt distributie sproeiers op de aangrenzende onderzijde . Laat de cartridge droog gedurende 10 minuten op een papieren handdoek voordat u deze vervangt en schoonmaken van de ander .
4

Verwijder de cartridge die de zwarte printer inkt van de rechterkant van de patroonhouder . Laat het op een papieren handdoek met de spuitmondjes naar boven voor twee uur om de kleine printer inkt kanalen om uit te lekken uit alle zwarte inkt sediment . Vervang de cartridge , en test de afdrukkwaliteit .
5

Klik op " Bestand " in de menubalk op het computerscherm , en klik op " Print " om een dialoogvenster te openen . Klik op het tabblad " Eigenschappen " en klik op de "Printer services ' selectie aan de gereedschapskist te openen . Klik op " uitlijnen ", en volg de aanwijzingen op het scherm om een testpagina af te drukken als de Hewlett Packard printer lijnt de inktpatronen uit en kalibreert de instelling .

Previous: Next:
  computer Printers
·DIY : het navullen van inktcar…
·Hoe maak je een HP J4680 Probl…
·Heeft een Dell Laser Printer 1…
·Compatible inktcartridges voor…
·Inktopvangbak Problemen met de…
·Hoe maak je Refill een Canon P…
·Tips voor Hoe Refill Ink 
·Hoe te Refill HP 901 Ink 
·Hoe maak je een Canon S520 pri…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Compact Flash Cards Kopieer 
·Ddr2 Vs . Ddr3 geheugen 
·Hoe de Printer Cartridge installeren in …
·Hoe te gebruiken Mijn LG Ally Als een Fl…
·Specificaties van een Gateway T1413H Moe…
·Hoe de microfoon uitschakelen op een Mac…
·Hoe kan ik een laptop te houden van aand…
·Hoe je plaatst u fotopapier in een Canon…
·Hoe naar Mount een Water Cooling Radiato…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com