Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de Canon I960 fotoprinter Problemen
De Canon i960 is een kleuren inkjet printer die is ontworpen om foto's af te drukken . Daarnaast heeft het apparaat een ingebouwde Ethernet -poort , waarmee u aan te sluiten op uw thuisnetwerk en print om het van alle computers in uw huishouden . Helaas , na verloop van tijd kunt u problemen met uw Canon i960 printer tegenkomt . Veel van deze problemen kunnen worden opgelost met behulp van een verscheidenheid van technieken voor probleemoplossing . Instructies Product Documents niet zijn uitgelijnd correct
1

Lijn printkoppen uw Canon i960 printer als uw afgedrukte documenten zijn coming out off -gecentreerd . Plaats een vel grootboek - formaat papier in de papierlade uw Canon i960 printer . Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer in uw taakbalk systeem aan de rechterbenedenhoek van het scherm . Selecteer het tabblad Printer Eigenschappen om de instellingen van je Canon i960 's openen . Klik op het tabblad Onderhoud aan de bovenkant van het scherm en selecteer ' Aangepaste instellingen . "
3

controleren van de Lijn Heads handmatig in en klik op" Verzenden ". Klik op de " Printkop uitlijnen " knop aan de linkerkant van het scherm en klik op "OK " om de aanpassing te starten .

Wacht 4 als een test vel papier wordt afgedrukt om u te helpen bij de aanpassing van uw Canon i960 's printkoppen . Controleer dan het gedrukte stuk papier en bepalen welke patroon kolom verschijnt de meest gelijkmatige en die lijkt te zijn de meest oneffen .

Input 5 zijn de aantallen van de meest effen en oneffen patronen in de juiste dialoogvensters op uw computer . Klik op " OK " om de uitlijning te voltooien . Druk een testdocument om ervoor te zorgen dat uw afgedrukte documenten zijn gecentreerd op het papier .
Print Job start niet
6

wissen van uw computer afdrukwachtrij als uw Canon i960 doet het document niet afdrukken . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer op de rechterbenedenhoek van uw computerscherm en selecteer het tabblad Printereigenschappen .
7

Klik op het tabblad Onderhoud aan de bovenkant van het scherm en selecteer de "Start Status Monitor "icoon . Ga naar en klik op de "Beeldscherm Print Queue " knop . Een lijst van alle in behandeling zijnde afdruktaken van uw computer worden weergegeven .
8

Klik op het tabblad Printer aan de bovenkant van het scherm en selecteer de Cancel All tabblad Documenten . Dit zal uw Canon i960 's wachtrij wissen . Klik op de "X" in de rechterbovenhoek om uit te sluiten van het menu " Printer Eigenschappen" . Herdruk uw document om ervoor te zorgen dat uw Canon i960 printer goed functioneert .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Epson R340 pri…
·Canon Pixma MP480 Specificatie…
·Hoe een printer te houden van …
·Hoe te 5X7 Prints Print 
·Hoe faxen met de Officejet 650…
·Canon Inkjet S300 Problemen op…
·Hoe kan ik een Brother Laser p…
·Hoe maak je een USB -printer a…
·Wat is een Laser Printer Drum 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het scherm op een Toshiba M300 Fi…
·Hoe maak je een wachtwoord op NetSchools…
·Aanwijzingen voor GR - 312 BT - GPS USB …
·Hoe maak je een Kodak ESP7 Demonteer 
·Hoe installeer ik een SATA harde schijf?…
·Hoe te Bluetooth Stap op een laptop voor…
·Hoe maak je een eenvoudige zonne-energie…
·Metal Particle Tape Vs . DVD - R 
·Problemen met een Catching Papierfout ov…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com