Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een Officejet K60 Problemen
Een all - in-one printer is handig om te hebben , maar kan leiden tot frustratie wanneer er een probleem is . De K60 kan kopiëren , scannen, printen en faxen . Met zo veel functies , zijn er een aantal problemen die kunnen optreden die u zou verhinderen afdrukken . Problemen met uw probleem met de Officejet K60 en weer terug om het afdrukken . Instructies
Faxen
1

Controleer de verbinding als u gebruik maakt van een kabelmodem en kan geen faxen verzenden of ontvangen . Kopen van 2

Zorg dat het telefoonsnoer goed is aangesloten op de " 1 -LINE " -poort op de K60 als je niet deelt het apparaat met andere telefoons of modems . Steek de stekker in " 2 - EXT " als u het delen van het apparaat . Het andere uiteinde moet aansluiten op de " RJ - 11 " telefoonaansluiting op de modem .
3

Voer een semi - volledige reset op de K60 . Schakel de all - in-one printer op , haalt u het netsnoer uit de achterkant , dan houdt u de " # " en " 6 " toetsen op de voorzijde tegelijk . Steek de stekker weer in terwijl u in het bezit van de sleutels . Wacht vijf seconden en laat dan de " # " en " 6 " toetsen .

Press 4 " Setup" op het toetsenbord van uw printer . Blader door het menu en selecteer ' Voorkeuren ' en klik op ' OK '. Vinden " Land /regio instellen " en klik op "OK " weer . Selecteer " Israël " en druk op "OK . "
5

Schakel de " Error Correction Mode . " Ga naar " Setup ", selecteer " Geavanceerde faxinstellingen " en klik op "OK . " Vinden " Error Correction Mode " en druk op "OK " en selecteer vervolgens de optie "Uit" en klik op "OK " weer .
6

Verlaag de faxsnelheid tot medium of langzaam . Ga naar " Setup" en kies " Geavanceerde faxinstellingen " en druk vervolgens op " OK . " Selecteer " Fax Speed ​​, " klik op "OK " en kies "Medium " of " Slow " en klik op ' OK '.
7

De faxresolutie . Druk op " Menu Faxen " en kies "Resolutie ", klik op "OK . " Kies een andere resolutie van degene die momenteel is ingesteld en klik op "OK . "
8

Probeer een andere telefoonkabel als geen van de bovenstaande oplossingen niet werken .
Print kwaliteit
9

Controleer de inktniveaus als de kleuren op uw papier zijn verkeerd of in-of uitfaden . Klik op "Start ", " Programma's ", " Hewlett - Packard " en vervolgens de map all - in-one product . Klik op "HP Toolbox . " Selecteer het tabblad " Geschat inktniveau " en alle cartridges die hoe laag of leeg .
10

Reinig de inktpatroon als de afdruk heeft witte strepen vervangen. Druk op " Setup" totdat " Onderhoud " op het display verschijnt en druk op ' Enter '. Druk op "Enter " weer eens " Cartridges reinigen " wordt weergegeven . Er wordt een pagina afgedrukt wanneer het reinigen is voltooid .
11

Verhoog de ​​droogtijd van de inkt als de inkt vlekken of bloedt . Terwijl in het item dat u afdrukt , ga naar " File ", " Print " en selecteer "Eigenschappen " of "Setup ". Selecteer het tabblad "Geavanceerd " en verplaats de schuifregelaar onder " Extra Droogtijd " richting "Meer . " U kunt ook de " Ink Volume " instelling verplaatsen naar links een niveau om minder inkt te gebruiken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een HP Deskjet 300 …
·Hoe kan ik een Lexmark Z700 pr…
·Hoe test ik de kleur afdrukken…
·Hoe te Kodak inktcartridges Re…
·Hoe Dell inktcartridges Load 
·OKI ML186 Voeding Specificatie…
·Hoe kan ik een HP Deskjet Prob…
·Instructies voor het vervangen…
·Hoe je HP Deskjet 3550 driver …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe weet ik of GPU Is Compatibel 
·Hoe een HP Laptop Display Vervang 
·HP Pavilion notebook n3250 Specificaties…
·Is Processorsnelheid belangrijk om Gamin…
·Gebruik van een computer trackball 
·IPad Audible Problemen : Zien Boeken 
·Hoe kan ik een infrarood controller gebr…
·Hoe maak je een videokaart installeren i…
·Hoe maak je een Canon Pixma MP560 scanne…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com