Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een HP Photosmart C4240 Install
De HP PhotoSmart C4240 printer debuteerde in 2008 . Deze alles - in-een -scanner , kopieerapparaat en fotoprinter lijkt misschien ingewikkelder dan uw run - of-the - mill printer vanwege zijn hoge - resolutie output, maar het opzetten van de C4240 , moet u dezelfde setup regels als volgt voor andere HP printer . Zoals bij elke printer setup , hoeft de printer op de computer niet aan totdat de software is geïnstalleerd . Wat je nodig hebt
HP software disc
USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder de HP C4240 printer uit de verpakking en leg het op een vlakke , droge ondergrond , in de buurt van uw computer . Laat de twee laden op het systeem en verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal uit de printer , dit is meestal piepschuim of karton . Verwijder de twee cartridges , twee CDROM schijven , netsnoeren en USB -kabel uit de doos en leg ze opzij . Kopen van 2

Verbind de twee delen van het netsnoer en steek einde in een stopcontact . Sluit het andere uiteinde aan de achterkant van de PhotoSmart printer , net onder het deksel . Druk op de toets " On " en wacht een paar seconden . De printer vraagt ​​u om uw taal en regio te kiezen . Druk op de pijlen omhoog en omlaag naast het LCD- scherm om deze instellingen te configureren en druk vervolgens op " OK " om te bevestigen .
3

Trek het verlengstuk van de papierlade en vracht sommige gewoon wit papier in de C4240 . Druk nogmaals op de knop "OK " . Trek de klep van de cartridges deur - boven de papierlade - en wacht terwijl de wagen schuift naar rechts . Open de twee meegeleverde inktcartridges en verwijder de beschermende plastic tape . Druk op de zwarte cartridge in de rechter sleuf tot deze vastklikt . Laad de driekleurige cartridge in de linker gleuf . Sluit de klep voor de printcartridges en wacht , terwijl een testpagina wordt afgedrukt .
4

Open het deksel van de scanner en plaats de nieuw gedrukte testpagina gezicht naar beneden , met de bovenkant van de pagina aan de rechterzijde van de glasplaat . Sluit het deksel van de scanner en druk op " OK . " De C4240 scant de pagina om de cartridges uit te lijnen en configureren van de scanner .
5

Plaats de HP CD met het groene label in uw computer . Accepteer de licentieovereenkomst en klik op " Install " om te worden het installeren van de HP Solutions -software op uw computer . Voer informatie zoals gevraagd , maar niet de stekker in de USB-kabel totdat het installatieprogramma u vragen dit te doen. Toen hem werd gevraagd , sluit u de meegeleverde USB -kabel aan op de achterkant van de PhotoSmart printer en vervolgens in een vrije USB -poort op uw systeem . Klik op " Finish " om de installatie te voltooien . Uw C4240 is nu klaar voor gebruik , en is bereikbaar via de " File ", " Print " menuoptie in al je programma's zal zijn . Klik op " Eigenschappen" om uw afdrukinstellingen te wijzigen , of open de Hp Solutions Center om standaardinstellingen te wijzigen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Scanjet 3970 I…
·Hoe Set Up My Canon printer op…
·Hoe te Inkjet Prints bescherme…
·Afdrukken op transparanten op …
·Hoe te corrigeren Dull Inkt Kl…
·Hoe de Printer Cartridge Reset…
·Hoe te strijken Transfers Met …
·Hoe kan ik een netwerkprinter …
·Hoe te Alignment Skip over de …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een externe harde schijf 
·S10 AC Charge Specificaties 
·Hoe te testen de Decibel niveau van Comp…
·Hoe je BIOS terugzetten in Windows XP 
·Hoe de CPU Clock Speed ​​Adjust 
·Hoe maak je een beschadigde Tib bestand …
·Hoe te Gooi Broken Kopieer Machines 
·Hoe te strijken Transfers Met een HP cp1…
·Hoe maak je verbinding een Samsung Flat …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com