Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Brother installeren MFC210C
De Brother MFC - 210C is een alles - in-een printer uitgerust met scannen , kopiëren en faxen . De printer heeft een maximale printresolutie van 6000 bij 1200 dpi ( dots per inch ) , een optische scanresolutie van 600 bij 2400 dpi , ondersteuning voor randloos afdrukken en 8 megabyte aan intern geheugen . De MFC - 210C is geschikt voor Macintosh -en Windows-besturingssystemen en wordt aangesloten op de computer via een USB-interface . De printer maakt gebruik van een vier - cartridge inktsysteem , met elke cartridge met een andere kleur van de inkt . Wat je nodig hebt
Gewoon papier
Brother LC41BK zwarte inktcartridge
Brother LC41C cyaan inktcartridge
Brother LC41M magenta inktcartridge
Brother LC41Y gele inktcartridge
USB -kabel

Toon Meer Aanwijzingen

Grip 1 de voorste rand van de invoerlade papier , gelegen op het voorpaneel van de printer . Trek de invoerlade uit de printer en verwijder de bijgevoegde uitvoerlade . Knijp de lipjes op de invoerlade van de papiergeleiders , verspreiden de gidsen naar buiten en trek de papiersteun . Laad de invoerlade met papier en schuif de geleiders strak tegen de stapel papier . Opnieuw installeren van de uitvoerlade en schuif de invoerlade terug in de printer . Kopen van 2

Sluit het netsnoer , gelegen aan de rechterzijde van de printer , in een stopcontact . Sluit het ene uiteinde van de telefoonkabel aan op de poort ' LINE ', dat is aan de rechterkant van het netsnoer . Pak de rechterrand van scanner van de printer . Til het scannerdeksel omhoog tot het support staan ​​vastklikt .
3

Inspecteer de binnenkant van de printer en vind de cartridge slots , gelegen nabij de rechterbenedenhoek van het apparaat . Verwijder de beschermkap van de bodem van de magenta inkt cartridge en plaats de cartridge in de sleuf die het dichtst bij de voorkant van de printer . Installeer de cyaan cartridge in het volgende slot , gevolgd door de gele en zwarte inkt cartridges .
4

Til het scannerdeksel omhoog tot de ondersteuning staan ​​losgaat . Verlaag de dekking terug naar zijn oorspronkelijke positie . Wacht vier minuten tot de printer te voltooien de voorbereiding van de inktbuizensysteem . Ga niet verder voordat het display van de printer leest " Plaats papier en druk op Start . "
5

Druk op de knop " Kleur Start " op de rechterkant van het bedieningspaneel van de printer . Wacht tot de printer om een ​​test afdruk te genereren . Beoordelen van de kwaliteit van de afdruk en volg de aangegeven instructies op het display . Druk op de " Color Start" knop wanneer u tevreden bent met de kwaliteit van de afdruk .

Druk 6 de " Menu /Set " toets , gelegen aan de rechterkant van het bedieningspaneel , onder de navigatiebalk buttons . Druk op de " 0 " -toets op het numerieke toetsenblok en druk vervolgens op " 2 . " Ingang van het lopende jaar , en druk vervolgens op " Menu /Set" om te bevestigen . Ingang van de maand , dag en tijd op een vergelijkbare manier . Koppel de printer stekker uit het stopcontact .
7

Log in op je computer en steek de MFC - 210C installatie-cd in de cd /dvd-station . Start het setup- wizard en volg de instructies op het scherm .
8

Start de computer opnieuw . Open het scannerdeksel en sluit de USB -kabel aan op de haven in de buurt van de inktpatronen . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op uw computer . Laat de klep van de scanner en sluit de printer stekker weer in het stopcontact . De printer is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een HP Deskjet D166…
·Refill Instructies voor HP car…
·Hoe maak je een Canon iP90 dat…
·Hoe gebruik je een HP 2100 Wir…
·Kan HP C3180 inktcartridges wo…
·Canon S520 Printer Problemen o…
·Hoe kan ik een HP LaserJet P20…
·Hoe je Black inktcartridges Pl…
·Problemen met de printer inste…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de beste prestaties uit uw Cisco E20…
·Het automatisch laden SMART op een Seaga…
·Hoe om te achterhalen of een herschrijfb…
·Hoe kan ik een Dell Hard Drive Vervang 
·LaserJet 5M Specificaties 
·Hoe maak je een AMD Athlon X2 Test 
·Hoe kan ik een externe USB-toetsenbord g…
·Specificaties voor een eMachines C2782 
·Hoe maak je een computer voor Vrije Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com