Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Inktfilters installeren op een Brother MFC - 5440CN USB Printer
De Brother MFC - 5440CN printer maakt gebruik van Brother LC41BK Standaard Zwart of LC41HYBK High - Yield Zwart, LC41C Cyaan , Magenta en LC41M LC41Y Geel inktpatronen . Installeer inkt bij het instellen van de printer voor de eerste keer gebruikt of als u oude of beschadigde cartridges te vervangen . In beide scenario's , de printer waarschuwt u via verschillende berichten wanneer het moet nieuwe inkt geïnstalleerd . De waarschuwing kan lezen " Geen patroon , Open Scanner" wanneer de printer geen inkt in hebben of " bijna lege ", " Ink Empty (Cartridge Color ) " of " Inkt vervangen " wanneer het een lage of afgewerkte inktpatroon . Instructies

Turn 1 op uw Brother MFC - 5440CN printer . Als je de installatie van inkt voor de eerste keer , laadt de printer papierlade met papier . Kopen van 2

Pak de rechterzijde van de scanner op de handgreep groove en til totdat de draagarm stelt de scanner in een schuine open positie openbaren van de cartridge slots aan de voorzijde rechtsonder in de printer .
3

Verwijder het slot covers en leg ze opzij te slaan voor toekomstig gebruik als u bent instellen van de printer voor de eerste keer . Als je de installatie van een of meer vervangende cartridges , plaats uw vingertop op de haak aan de voorkant van het eerste patroon dat de LCD u heeft gewaarschuwd over , trek de haak naar u toe om de cartridge te ontgrendelen . Pak de cartridge , trek het recht omhoog uit de sleuf en vervolgens leg het opzij voor verwijdering .
4

Trek de eerste nieuwe inktpatroon uit de verpakking en houd deze met de onderkant naar boven wijst. Plaats uw vingertop onder het lipje voorkant van de cartridge deksel en til het deksel los . Zet het deksel opzij .
5

Zorg dat de kleur van de cartridge om de sleuf label . Plaats de cartridge bottom eerste verticaal in de sleuf . Naar beneden te duwen totdat u voelt en ziet de haak klink op de cartridge .
6

Herhaal het installatieproces met de andere drie slots. Als je de installatie van vervangende cartridges , volgt u de printer LCD-scherm gevraagd om de oude cartridges te verwijderen en door nieuwe vervangen als dat nodig is.
7

Til de scanner tot aan de draagarm te ontgrendelen . Breng de arm naar zijn oorspronkelijke positie in de printer en laat de scanner .
8

Controleer het LCD- printer voor berichten en wacht of beantwoorden vragen als gevraagd toen . Bijvoorbeeld , verschijnt op het scherm als u het instellen van de printer en "Voorbereiding System , Ongeveer 4 Minutes" , wacht vier minuten tot de printer het inktbuizensysteem . Als u wilt vervangen cartridges en je wordt gevraagd te controleren of u nieuwe cartridges , antwoord ingevoegd " 1 . Ja" om de inkt - dot teller voor elke patroon instellen of wijzigen .
9

Druk op de " Kleur Start "-toets nadat u" Set Paper , Druk op Start ' op het scherm om een print - kwaliteit controle uitvoeren als daarom wordt gevraagd . Kijk naar de afdruk en beantwoorden op het display uitvoeren . Als de afdrukkwaliteit is goed , antwoord " 1.Ja " en afgedrukt zoals gewenst na de melding is uitgegaan van prompts . Als de afdrukkwaliteit is slecht , antwoord " 2 . Nee , " bevestigen welke cartridge een gebroken drukpatroon op de afdrukkwaliteit heeft check pagina wanneer gevraagd , en dan antwoord " 1 . Ja " op de vraag " Reinigen starten ? " de cartridge reinigingscyclus starten . Herhaal dit proces zo nodig tot het patroon op de afdrukkwaliteit check pagina ziet er goed uit .

Previous: Next:
  computer Printers
·Lexmark T632 Specs 
·Het laden Printing Papier in e…
·Hoe schoon Print Roller Dymo L…
·Hoe de HP 2100 Uninstall 
·Hoe kan ik wijzigen Tekengroot…
·Hoe te IFO bestanden kopiëren…
·Hoe uit elkaar te halen een Ca…
·Problemen met een Summa DC4 
·Wat is het verschil tussen een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe afdrukken vanaf een HP Laptop 
·Hoe kan ik RAM Toevoegen aan mijn Compaq…
·Hoe te verwijderen Alle ATI drivers 
·Hoe te Overclock een Eee PC 901 
·How to Get My IBM ThinkPad USB -poort om…
·De vereisten voor vervangen van een comp…
·Hoe je 2 monitoren Hechten aan Laptops 
·Verschil tussen AGP en PCI Moederborden 
·Hoe maak je een grotere harde schijf ins…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com