Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Pixma MP130 printer te installeren op een Compaq Presario 5050 Computer
De Canon PIXMA MP130 is een inkjet printer voorzien van functies die zijn ontworpen met digitale fotografen in gedachten , waaronder een maximale printresolutie van 4800 dots per inch ( dpi ) bij 1200 dpi , randloze foto vermogen, een bijgevoegd flatbedscanner en een geïntegreerde geheugenkaartlezer . Het apparaat wordt geleverd verpakt met een installatie CD met drivers voor gebruik met verschillende besturingssystemen, zoals Windows 98 . Dit biedt compatibiliteit met oudere computer modellen zoals de Presario 5050 , een desktop computer met een 333 megahertz ( MHz ) Intel Celeron -processor en draait het besturingssysteem Windows 98 . Wat je nodig hebt
Canon BCI - 24Bk zwarte inkttank
Canon BCI - 24C kleur inkttank
Plain 8,5 inch bij 11 inch printerpapier
PIXMA MP130 installatie CD
USB -printer kabel < br >
Toon Meer Aanwijzingen

Plug 1 het ene uiteinde van het netsnoer in het dichtstbijzijnde stopcontact . Onderzoekt het achterpaneel van de printer en vind de kracht de haven , gelegen langs de onderste rand in het midden . Sluit het andere uiteinde van het snoer . Onderzoekt de in het midden van het bedieningspaneel , gelegen op de bovenste rand van het voorpaneel LCD . Wacht tot het LCD-scherm aan " " weer te geven voordat u verder gaat .

Grip 2 de voorste rand van het bedieningspaneel en til omhoog naar de voorkant van de scanner los te maken van de printer . Til de klep open houdt voor zover mogelijk . Pak de bovenrand van het binnenste vast en trek ze uit de buurt van de printer , waardoor de binnenste afdekking open te vallen . Wacht tot de printkop houder om te verhuizen naar het midden van het interieur . Til de vergrendelingshendel aan de houder .
3

Haal de printkop uit de verpakking en verwijder de aangebrachte beschermkappen . Laat de printkop in de printkop houder in een lichte hoek . Zetel van de printkop in de houder volledig en trek de vergrendelingshendel . Verwijder de inkttanks uit de verpakking en verwijder de aangebrachte beschermkappen . Plaats de zwarte inktpatroon in de juiste sleuf van de houder , gevolgd door het kleuren inkttank in de linker sleuf . Druk op de bovenste uiteinden van de tank tegen de achterkant van de houder totdat beide tanks goed zijn geplaatst .
4

Til de binnenste afdekking en druk deze weer op zijn plaats . Trek de scanner totdat deze weer in zijn oorspronkelijke positie . Til de papiersteun lade , geïnstalleerd aan de achterkant van de scanner . Trek het verlengstuk aan het einde van de lade .
5

Onderzoek de steun lade en zoek de papiergrensmarkering ingeschreven aan de rechterkant . Verschuif de papierbreedtegeleider , gelegen aan de linkerzijde van de lade , naar links . Vul de lade met gewoon papier , het verzorgen van de papiergrensmarkering niet te overschrijden . Verschuif de papierbreedtegeleider tot de stapel papier .

Turn 6 op de Presario 5050 en load Windows . Plaats de installatie -cd , dan lokaliseren en run " MSETUP4.EXE . " Klik op de knop " Easy Install " en volg de instructies op het scherm . Wanneer hierom wordt gevraagd , sluit u het ene uiteinde van de USB-kabel van de printer op de poort aan de achterzijde rechterbovenhoek van het apparaat . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een van de twee USB-poorten op het voorpaneel van de computer .
7

Door de inhoud van de harde schijf van uw computer en selecteer een document dat u wenst te gebruiken als test afdruk . Open het document en selecteer de optie "Afdrukken" uit het menu "Bestand " . Klik op de knop "Afdrukken" of " OK " om te beginnen met het afdrukken van het document . Herziening van de afdruk te bevestigen dat de printer werkt zoals gewenst .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je dubbele -Side Druk…
·Problemen met de MFC - 420CN 
·HP Laserjet 6L probleemoplossi…
·Hoe de inktniveaus controleren…
·Hoe kan ik printen Dubbelzijdi…
·Hoe kan ik instellen een AS/40…
·Hoe maak je Refill een Lexmark…
·Hoe te verbinden Mijn HP Deskj…
·Hoe een Officejet Drive Letter…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het bureaublad Foto op een Mac wi…
·Hoe de Administrator Workstation Verplaa…
·Hoe maak je een regel uit een Cisco PIX …
·Hoe de koelventilator op een Compaq 2210…
·Hoe het opzetten van een draadloze verbi…
·Hoe kan ik problemen met de Satellite A2…
·Hoe maak je een eekhoorn POS -printer Pr…
·Hoe maak je een draadloze muis installer…
·Hoe kan ik een laptop converteren naar e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com