Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Welke soorten printers werken op een netbook ?
Netbooks maatregel overal van 6 tot 12 centimeter in de breedte . Ze hebben niet alle aansluitingen en accessoires die een laptop heeft . Een netbook beschikt niet over een cd - rom en een parallelle poort . In het verleden , beiden nodig waren voor een printer met een laptop . Technologie heeft verbeterde mogelijkheden van de printer , en nu de meeste printers werken met netbook computers . Er zijn verschillende soorten printers die zal werken met een netbook-computer . Printers met een parallelle poorten of USB -poorten om verbinding

Netbooks
hebben doorgaans een tot drie USB -poorten . Ze hoeven niet parallelle poorten te gebruiken om printers aan te sluiten. Printers die werken met een netbook noodzaak om een USB-aansluiting hebben . Een printer die een parallelle poort aan te sluiten moet u moet een parallelle - naar - USB-kabel gebruiken om de printer te zetten naar USB - poort aansluiting . Parallel - naar - USB-kabels zijn verkrijgbaar met man-naar - USB -of vrouw-naar - USB-kabel -connectoren .
Plug and Play Printers

meeste printers
zijn " plug and play printers . " Verschillende merken van printerstuurprogramma's zijn geïnstalleerd op netbooks tijdens de productie . Na te zijn verbonden , zal de netbook de printer herkent . Als de printer niet wordt herkend, wordt de Setup Wizard te openen en een lijst van beschikbare printers in te stellen zal komen . Als de " plug and play printer " is niet op de lijst , kan de printer nog worden aangesloten en werken met de netbook door het downloaden van de benodigde drivers van de website van de fabrikant.
Printers vereisen dat installatie Discs

een printer
kan een "plug and play " niet -printer en kan een installatie programma nodig waarmee de computer naar de printer te herkennen en uitvoeren van de printerdrivers . Een netbook heeft geen CD-ROM drive ingebouwd, zodat een printer installatie disc kan niet worden gebruikt, tenzij er een externe CD - ROM drive . Een printer die is aangesloten op een netbook moet ofwel automatisch worden gedetecteerd door de netbook , of de installatie en drivers moeten gedownload worden van de site van de fabrikant .
Draadloze printers
< br

Wireless ingeschakeld printers > werken met een netbook door het aansluiten van de printer via de draadloze router . De printer is aangesloten op de draadloze router of het computernetwerk , en kan gezien worden in de lijst van apparaten die op de router .
Bluetooth - enabled printers

meeste netbooks zijn Bluetooth - enabled , waardoor het gemakkelijk is om een Bluetooth- of - compatibele printer aansluiten . Printers kunnen worden gekocht Bluetooth - ingeschakeld of gemaakt Bluetooth - ingeschakeld door het aansluiten van een Bluetooth-apparaat in de USB -poort van een Bluetooth - compatibele printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik Match de Epson Pro …
·Het automatisch laden UDP Prin…
·Hoe te Refill Epson 9 - Pin Ca…
·Hoe maak je 6 x 11 Postcards P…
·Hoe de Imaging Drum op een HP …
·Verbinding maken met een netwe…
·Hoe te printkop fouten te repa…
·Hoe maak je een inkjet -en las…
·My Color LaserJet 4600 Lade 2 …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Wat is een jailbroken iPad ? 
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe gebruik je een externe harde schijf …
·Hoe maak je een HP Mini Restore 
·Hoe maak je een XP -cd Get Van Acer Aspi…
·Hoe te Audio & Video Stuur Draadloos 
·Computer Keyboard Basics 
·Specificaties voor de Gigabyte Titan 
·Hoe te verwijderen Airport Van een Mac-l…
·Hoe kan ik het geheugen op een desktop c…
·Hoe uit elkaar te halen een Toshiba A135…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com