Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Canon MP510 Problemen
Alles in een units zoals de Canon MP510 combineert de functionaliteit van een printer , scanner en kopieerapparaat in een enkele eenheid . Dit ontwerp kan optimaal gemak voor gebruikers , maar het kan ook problemen introduceren . Een probleem met de scanner kan ook leiden tot de kopieer-en printfuncties aan niet goed te werken , zodat het leren hoe te om problemen met de MP510 is essentieel . Wat je nodig hebt
Zachte doek Briefpapier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer en de MP510 all - in-one als je niet kunt afdrukken naar de printer helemaal . Maak de printerkabel los na alles afgesloten , sluit deze opnieuw en zorg ervoor dat het stevig vastzit . Eerste herstart de printer , wacht tot het over te komen , start de computer opnieuw .

Look 2 voor knipperende lampjes op de MP510 dat de bron van het probleem zou kunnen duiden . Een knipperend lampje op de inkttank geeft aan dat de inkt bijna op is en de tank moet worden vervangen . Een knipperende papieren indicator betekent dat je nodig hebt om het papier toe te voegen aan de bak .
3

Controleer de staat van de inkttanks als de kleurbalans is uitgeschakeld , of als sommige van de kleuren flauw of vervaagd . Als een van de tanks is laag de kleuren kunnen niet zo helder als ze zouden moeten drukken . Het vervangen van de defecte inkttank moet het probleem oplossen .
4

Reinig de glasplaat grondig als u vlekken of strepen aanwezig is in uw kopieën en scans . Gebruik een zachte, niet-pluizende doek die is bevochtigd en uitgewrongen . Maak de hoeken zorgvuldig om eventuele opgebouwde vuil en puin te verwijderen .
5

Verwijder al het papier uit de invoerlade en controleer deze op verfrommeld of beschadigde bladen als het papier vastloopt . Verwijder eventueel gescheurd of verfrommeld papier , vervolgens voorzichtig opnieuw de papierlade . Pas de papiergeleiders aan beide zijden , zodat ze goed tegen de vellen . Veranderen naar een ander merk papier als het papier vastloopt blijven .
6

Open de inktpatroon deksel op de MP510 als u een bericht dat de inkttanks zijn niet goed geïnstalleerd. De Canon MP510 maakt gebruik van een kleurcode slots voor de inkttanks , en als de juiste kleuren die niet in de juiste sleuven zijn geplaatst zal de unit niet naar behoren functioneren . Controleer de inkttanks te zorgen dat ze in de juiste sleuven en ze te verplaatsen indien nodig . De zwarte inkttank moet worden op de linkerkant , gevolgd door de cyaan , magenta en gele inkt tanks .
7

Controleer de instelling voor pagina in de print voorkeuren sectie indien slechts een deel van een pagina wordt afgedrukt . Als het papierformaat geselecteerd in print voorkeuren niet overeen met het papier in de papierlade kunt u niet uw hele afdruk .
8

Stel de afdrukkwaliteit te hoog als de pagina ziet er onduidelijk of korrelig . Klik op het menu " Bestand " in uw programma , kiest u vervolgens "Afdrukken " en " Print Voorkeuren . " Ga naar de " kwaliteit " of tabblad " Papier /Kwaliteit " en selecteer de hoogste afdrukkwaliteit .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill Ink in een Epson…
·Hoe te Paper rimpels oplossen …
·Hoe de inktcartridges voor de …
·Hoe je het leven van een toner…
·Hoe je computers verbinding ma…
·Specs voor Lexmark 2650 
·Hoe maak je een Wireless Print…
·Hoe kan ik een afdruktaak naar…
·HP Printer drukt niet af na Pa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te verbinden van een laptop op een t…
·Hoe te Verouderde computers gebruiken 
·Hoe maak je een slechte sector op een HD…
·Kodak G600 instructies 
·Kunt u opnemen van video met een iPad ? 
·Hoe maak je afdrukken op een Lexmark 550…
·Homemade Computer Fan 
·Hoe de iPad Window Van Rotating Lock 
·Hoe te Beschadigde Laptop Toetsenborden …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com