Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Heb Plotters Gebruik CMYK ?
Een plotter is een groot-formaat printer meestal gebruikt in commerciële en educatieve instellingen . De printers maken gebruik van de kleur formaat CMYK ( cyaan , magenta , geel , zwart ) , die ook wordt gebruikt door andere printers , waaronder laser- en offsetpersen . De CMYK -indeling is de standaard voor print , terwijl RGB ( rood , groen , blauw ) is de standaard voor beeldschermen en displays . CMYK

CMYK
vertegenwoordigt de vier basiskleuren en is een kleur die wordt gebruikt over de hele linie in de drukkerij . U kunt gebruik maken van de vier basiskleuren om alle andere kleuren te produceren . Plotters , laserprinters en specifieke inkjetprinters kunnen CMYK-kleuren , alsook kleuren gemaakt van de vier basiskleuren uitsturen . De indeling toont kleuren het menselijk oog ziet , vandaar dat ware kleuren . De RGB- formaat, zal kleuren dicht bij wat het menselijk oog ziet , maar zijn niet waar kleuren omdat de indeling gebruikt alleen rood , groen en blauw om andere kleuren te vormen .
Verschillen

Je zult een verschil in CMYK en RBG kleuren opmerken . Soms is het verschil ingrijpende en soms niet. Het verschil is afhankelijk van de afbeelding , plotter merk en kleuren gebruikt . U zal ook merken een verschil als je een RGB-afbeelding omzetten naar CMYK en af ​​te drukken op uw plotter - het beeld verschillend van wat wordt weergegeven op uw computerscherm zal zien . Bij het werken met foto's en ontwerpen wordt verzonden naar een plotter , check de configuratie van de post en zorg ervoor dat de kleuren CMYK in plaats van RGB . Uitvoeren van een afbeelding of ontwerp uw plotter met behulp van de RGB- kleur formaat zal resulteren in de post met kleuren die niet precies wat je wilt of wordt gemaakt van cyaan , magenta , geel en zwart .
< Br > converteren beelden en graphics

Gebruik een grafisch bewerkingsprogramma , zoals Adobe Photoshop of GIMP , om beelden en afbeeldingen converteren van RGB naar CMYK -formaat . Klik op ' Beeld ' of de optie voor het instellen van uw afbeelding te wijzigen , en klik op ' Mode ', ' Color Mode " of soortgelijke bewoordingen en " CMYK . " Kleuren van het beeld zal nu uitsturen naar uw plotter correct . U kunt ook een afbeelding van de kleur -formaat met behulp van een tekenprogramma zoals Abode Illustrator of CorelDRAW veranderen .
Converteren Ontwerpdocumenten

Gebruik een desktop publishing-programma , zoals Adobe InDesign of Quark Xpress , een ontwerp -document van RGB naar CMYK omzetten . Klik op " File " en "Instellingen ", " Commercial Printing Settings " of de instelling voor het veranderen van de kleur formaat voor uw document en klik op ' CMYK . " Deze stap moet worden gedaan vóór het uitvoeren van het ontwerp -document op uw plotter . Als afbeeldingen in je ontwerp document zijn RGB , zal je nodig hebt om ze te converteren voor het importeren of het plaatsen van hen in uw ontwerp document . Instelling voor de desktop publishing-programma 's kleur zal niet de instellingen van je imago te veranderen - het zal alleen geen kleuren gebruikt in het ontwerp document zelf, zoals grenzen , gekleurde tekst en soortgelijke elementen veranderen
< br . >

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Kodak 5000 ser…
·Hoe Goedkope Lexmark inktcartr…
·Hoe te Labels laden in een ink…
·Hoe te Refill HP Inkjet 632C C…
·Hoe je het geheugen van de Bro…
·Welk type van Inkjet wordt geb…
·Hoe Vergelijk PG - 30 en PG - …
·Hoe maak je Refill een Dell Se…
·HP 950C instructies 
  Related Articles
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de kalender gebruiken op de Apple iP…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe maak je een iPad Cover Gebruik 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
  Hardware Articles
·Verschil tussen parallelle poort & Seria…
·Windows Server Audit Checklist 
·Wat is het verschil tussen 10/100 & a 10…
·Hoe te om Uw Eigen Laptop Skins 
·Hoe Hook Up een ASUS G51 Series computer…
·Hoe te Reformat een Intel SSD 
·Hoe je grote bestanden kopiëren naar ee…
·Hoe een HP Laptop Inverter Vervang 
·Hoe maak je een Panasonic tonercartridge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com