Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
De tekenen en symptomen van een falende Laser Drum
Laserprinters bevatten een trommel die de toner van toepassing is op de foto's en documenten die u afdrukt . De laser laadt de trommel in bepaalde gebieden om uw beeld te creëren . Wanneer de trommel draait , de toner trekt de geladen gebieden . Als het papier gaat over de trommel , de toner overdraagt ​​aan het papier . Dit maakt de trommel een cruciaal onderdeel van de printer . Wanneer de trommel slecht gaat , zal de printer niet goed werken . Lijnen

de laser gaat de toner om beelden of woorden zetten op papier verloop van tijd kan etch lijnen op het oppervlak van de trommel zich door de trommel herhaalde blootstelling aan de laser . Toner begint vast te houden aan die geëtste lijnen . Als het papier gaat over de trommel tijdens het drukproces , die lijnen dragen op het papier . Deze lijnen zal verschijnen in de zelfde plaatsen op elk document dat u afdrukt . Wanneer u deze lijnen merkt , moet u controleren in het vervangen van de trommel .
Speckling

Wanneer de trommel begint te slijten , de lading die zij ontvangt van de laser kan worden sporadische , waardoor de toner aan te trekken in sommige verkeerde plaatsen op de trommel . Dit kan ertoe leiden dat de toner te spetteren over de pagina , naast het afdrukken van de juiste woorden en beelden . Wanneer je begint te merken speckling op de pagina , is het tijd om de trommel te inspecteren op slijtage en eventueel vervangen .
Vervagen

Onscherpe beelden komen vaker voor in inkt printers dan laserprinters . Echter , als u vindt dat uw afbeeldingen en documenten naar buiten komen wazig in een laserprinter , de trommel kan de oorzaak zijn . Zoals de drum slijt , kan het beginnen te binnen de printer ongelijk zetten . Dit kan leiden tot vervaging door abnormale trillingen langs de trommel als de laser etsen de beelden en het papier krijgt de toner uit de trommel . In sommige gevallen kunnen kleine aanpassingen aan uw printerinstellingen het probleem op te lossen . Als het probleem aanhoudt of verergert , moet u de drum vervangen om het probleem op te lossen en het creëren van heldere beelden .
Spatie Vlekken

Zoals de drum slijt , de toner niet aantrekken aan bepaalde gebieden van de trommel , waardoor ontbrekende gegevens. Dit zal resulteren in lege gebieden in de documenten die u afdrukt . Als deze witte vlekken komen vaak op dezelfde plaats , is het waarschijnlijk een probleem met de trommel . In de meeste gevallen betekent dit dat de trommel moet worden vervangen . Als de vlekken zijn willekeurig en zelden voordoen, kan het gewoon een tijdelijke fout gaan .

Previous: Next:
  computer Printers
·Handmatig reinigen Printer Hea…
·Hoe een HP Color cartridge vul…
·Hoe de Imaging Drum op een HP …
·Hoe de inktniveaus op een HP P…
·Aanwijzingen voor het scannen …
·Hoe je Lexmark printer bijwerk…
·Hoe de Canon PIXMA MP270 Insta…
·Hoe maak je een Paper Jam in e…
·Hoe je het Administrator-wacht…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Net Host Vs . Bluehost 2010 
·Hoe maak ik mijn laptop Portable 
·Hoe kan ik een Acer Aspire Accu Dat doet…
·Hoe de iPad Backup in iTunes Skip 
·Hoe te Ipsec Remote Access parameters co…
·Hoe de harde schijf om een iMac G5 Verva…
·Hoe Vergelijk de Epson 4880 en 7880 
·Vergelijking van ATX moederborden 
·Hoe je het Type Copy Protection Nodig Be…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com