Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe zet ik een computer Voeding 12VDC naar een Workbench Power Supply ?
Computer voedingen zijn lage kosten bronnen van schone elektriciteit die vaak kan worden gebruikt voor projecten zoals werkbank voedingen . Omzetten computer voedingen dmv montage op de bank en het veranderen van een deel van de macht leidt tot meer gunstige verbindingen . De units zijn ontworpen voor een enkel doel en weten niet precies werken als commerciële bank voedingen , maar met een paar modificaties ze goed zullen presteren voor jaren. Wat je nodig hebt
Schroevendraaierset
Drill
Terminals
voorlopige contactschakelaar
10 watt , 10 ohm draadgewonden belastingsweerstand
soldeerbout
60/40 tin /lood soldeer
Draadstripper
Nylon kabelbinders
multimeter
Rubbervoetjes
Toon Meer Aanwijzingen
1

Haal de stekker uit het stopcontact en laat het afkoelen voor ongeveer 10 minuten , zodat de interne kunnen ontladen tot veilige spanningen . kopen van 2

Verwijder elk van de schroeven waarmee de stroomvoorziening deksel op zijn plaats houden met een schroevendraaier en vervolgens omhoog te trekken op het deksel totdat het duidelijk is van de rest van de voeding .

Drill 3 zeven gelijkmatig verdeelde gaten in de dekking voor terminals en de voorlopige contactschakelaar op een locatie die niet zal bemoeien met de ventilator of andere interne componenten van de voeding . Verwijder de schroef uit de achterzijde van de terminals , steek de terminals in de gaten en schroef de schroeven aan de binnenkant van het deksel .
4

Bind de weerstand aan de binnenkant van de macht leveren tegen de ventilatiesleuven met nylon kabelbinders . Snijd een gele voedingskabel ( 12 volt ) en strip het uiteinde ongeveer een kwart centimeter met behulp van de draad stripper , en soldeer het aan het ene uiteinde van de weerstand . Snijd een zwarte stroom draad (aarde ) en strip het uiteinde ongeveer een kwart inch , en soldeer het aan de andere kant van de weerstand met het soldeer pistool .
5

Snijd de groene ( power on ) kabel zodat het de schakelaar bereikt en laat de voeding deksel worden verwijderd zonder overtollige draad die kunnen interfereren met de ventilator of blokkeren de doorstroming van koele lucht in de voeding . Verwijder ongeveer een kwart inch vanaf het einde van de draad en soldeer deze aan een kant van de schakelaar . Snijd een zwarte ( aarde) kabel op dezelfde lengte strip ongeveer een kwart centimeter van het einde ervan . Soldeer de zwarte kabel aan de andere kant van de schakelaar .
6

Snijd een voedingskabel voor elke terminal als nodig is , waardoor er net genoeg extra draad om het deksel te worden verwijderd zonder verdringing van de binnenkant van de geval . Gebruik de standaard kleurcodering om te bepalen spanning als volgt : geel ( 12 volt ) , rood ( 5 volt ) , oranje ( 3,3 volt ) , blauw ( -12 volt ) , wit ( -5 volt ) , zwart (aarde ) .
7

strippen het einde van elke draad die moet worden aangesloten op een aansluitpunt ongeveer een kwart inch met de draad stripper . Soldeer een draad aan elke aansluiting met de soldeerbout en soldeer .
8

Knip alle ongebruikte draden af te spoelen met de printplaat met de kniptang gedeelte van de draad stripper .
9

Monteer de voeding en sluit het netsnoer .
10

Schakel de multimeter op het aangegeven voltage DC , gelden de macht , raakt u de negatieve test leiden tot de aardklem en raak vervolgens de positieve test tot elke positieve pool een voor een aan elke terminal testen . Label elke terminal met de geleverde spanning zoals aangegeven door de meterstand .
11

Verwijder de steun die de kleverige kant van de rubberen voetjes beschermt en leg ze vast in elke hoek van de stroomvoorziening, zodat de voeding kan staan ​​op zijn poten .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe te bespoedigen een 5V Fan 
·Hoe maak je een Center Avery L…
·Hoe je de batterij controleren…
·Hoe te vertellen als uw laptop…
·Hoe te Voeding installeren in …
·Soorten Power Supply Units 
·Inverter macht Issues 
·Hoe de CMOS in een Toshiba Sat…
·Hoe de voeding vervangen op ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een geheugenmodule te verwij…
·Hoe te NET Windows-verificatie Verwijder…
·Welke soorten geheugen Weet notebookcomp…
·Hoe maak je een Picture CD Read 
·Hoe je Award BIOS Geavanceerde instellin…
·Hoe maak je een headset microfoon instal…
·Hoe te Toner in HP LaserJet 5L Vervang 
·BIOS-update Hulpmiddelen 
·Wat is een minicomputer ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com