Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe te Kabels Connect voor een Purepower Rx Power Supply Unit Moederbord
Thermaltake Purepower Rx voedingen hebben verschillende moederborden en component leads die zijn ontworpen voor de voeding van bijna elke vorm van component die momenteel beschikbaar zijn . Moderne moederborden hebben meerdere voedingsingangen die afzonderlijke verbindingen nodig uit de voeding om goed te functioneren . U kunt ook andere randapparatuur zoals schijven , PCI Express -kaarten , en de fans aan te sluiten. Wat je nodig hebt
antistatische polsband
Purepower Rx voeding
zaklamp
Nylon kabelbinders
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de antistatische polsband om een deel van de zaak die een blootgesteld , ongelakte oppervlak zo mogelijk heeft , en sluit het andere uiteinde aan een pols. Koppel het netsnoer indien aanwezig .

Schroef 2 van de Purepower Rx netadapter stevig in de zaak met behulp van vier grove draad case schroeven . Schakel de spanning keuzeschakelaar naar de lokale omgeving , zoals bepaald door het energiebedrijf , meestal 110 volt .
3

Sluit de 24 - pins belangrijkste stroomkabel op het moederbord voedingsaansluiting zoals aangegeven door de kleine vergrendeling aan een zijde van de connector , waarbij een van de mof past op het moederbord . De stekker past alleen in een richting . Duw stevig totdat de kabel vastklikt en de vergrendeling wordt aangesloten op het stopcontact .
4

Sluit de vierkante 4 - pins +12 Volt connector aan het aansluitpunt in de buurt van de processor . Duw stevig omlaag totdat de vergrendeling wordt aangesloten op het stopcontact .
5

Verbind de rechthoekige 8 - pins +12 Volt connector om de overeenkomende aansluiting , indien aanwezig . Duw stevig omlaag totdat de vergrendeling wordt aangesloten op het stopcontact .
6

Sluit de 6 - pins PCI Express -connector op de videokaart aan indien nodig. Duw stevig omlaag totdat de vergrendeling wordt aangesloten op het stopcontact .
7

Sluit een voedingskabel aan elke drive geïnstalleerd in het systeem , met behulp van de kleine platte 4 - pins connector voor floppy drives , de grotere 4 - pins Molex connector voor oudere harde schijven en optische drives , en de platte 5 - pins SATA- connector voor moderne stations .

Bos kabels 8 losjes vast met nylon kabelbinders nadat alle aansluitingen zijn gemaakt om het te organiseren interieur van de zaak en om de luchtstroom te verhogen . De kabel niet vast banden te veel , want dit kan schade aan de isolatie of trek kabels uit hun kassen .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe kan ik een XPS Onboard Cha…
·Hoe kan ik een Acer 5610 Lapto…
·Hoe de batterij Take Out van e…
·Wat is een kernel Macht Error …
·Hoe maak je een DC voeding Ove…
·Hoe maak je een PC-voeding Hot…
·Aanbevolen Overspanningsbeveil…
·Hoe kan ik een Antec SmartPowe…
·Hoe te Voeding installeren voo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Printen op plastic folie van een pc naar…
·Lijst van Alienware Models 
·Hoe te grote iPhone Videos Bericht 
·Hoe de BIOS Mod op een Acer 5520 
·Hoe te downloaden van een afbeelding uit…
·OLPC Problemen met het toetsenbord 
·Optiplex GX150 Pentium 3 moederbord Spec…
·Hoe te openen de Tecra 8000 
·Hoe kan ik een laptop koppelen met een B…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com