Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Wat betekent het als ik een computerfout : ? System Battery Low
Personal computers gebruiken een kleine hoeveelheid laag vermogen geheugen , bekend als Complementary Metal Oxide Semiconductor of CMOS- geheugen , om de datum , tijd en systeemconfiguratie parameters op te slaan . De CMOS -of systeem batterij - meestal een kleine munt batterij , vergelijkbaar met de soort gebruikt in horloges - biedt het CMOS-geheugen van stroom wanneer de computer is uitgeschakeld . CMOS

Als u de foutmelding "CMOS batterij niveau laag " of iets dergelijks te ontvangen , geeft dit aan dat de CMOS- batterij bijna leeg is op te laden en u het risico van verlies van uw CMOS- gegevens uitvoeren . Als de batterij leeg raakt volledig kan worden opgeladen , kunt u foutmeldingen zien, zoals " CMOS -configuratie mismatch " of " CMOS datum /tijd niet is ingesteld " of de computer niet meer opstarten . De meeste moderne computers zijn geconfigureerd om terug te keren naar de fabrieksinstellingen wanneer CMOS- instellingen gaan verloren , dus je moet op zijn minst in staat zijn om de computer op te starten .
Replacement

Als je ziet een " CMOS-batterij niveau laag " foutmelding , moet u een notitie van uw CMOS-instellingen te maken en het systeem batterij zo snel mogelijk vervangen . Het systeem batterij kan aansluiten op een accu -aansluiting op de belangrijkste printplaat , of het moederbord , de computer of , in oudere modellen , worden vastgesoldeerd . Als de originele batterij wordt gesoldeerd , moet u een reservebatterij connector in waarin u een plug - in batterij of plaats vinden .
Soorten System Battery

systeem batterijen zijn er in verschillende fysieke vormen en spanningen . Lithium coin batterijen , die ongeveer de grootte van een kwart en duren meestal tussen de twee en vijf jaar , zijn de meest voorkomende vorm . Systeem batterijen leveren doorgaans 3,0 volt , maar 3,6 volt , 4,5 volt en 6.0 volt versies zijn ook beschikbaar , dus zorg ervoor dat de spanning van de vervangende batterij overeenkomt met die van het origineel . Als het systeem batterij hebben vervangen , vindt u dat u nog steeds foutmeldingen ontvangt uw computer kan een defecte voeding hebben .
CMOS Setup

Naast het vervangen van de systeem batterij zelf , kan het ook nodig zijn om toegang te krijgen tot de CMOS- setup-programma te zijn , meestal door op F1 of Delete -toets tijdens de Power On Self Test . De CMOS- setup- programma kunt u de datum , tijd en andere instellingen die verloren gaan als het systeem batterij leeg is volledig aan te passen , maar ook kunt u de fabrieksinstellingen te laden , wat betekent dat je kunt , op zijn minst , de terugkeer van de computer naar een bruikbare staat , zelfs als u niet de juiste CMOS-instellingen kennen .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Antec SL350 Specificaties 
·Hoe maak je een lithium-ion ba…
·Hoe te Hibernate uitschakelen …
·Hoe weet ik of mijn Dell Batte…
·Tekenen van een Bad Power Sour…
·Hoe maak je een Power Supply t…
·Hoe de macht op een Presario C…
·Hoe maak je een APC batterij t…
·Hoe kan ik een voeding van de …
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
  Hardware Articles
·Over PC geheugen 
·Hoe om te weten als het DDR2 RAM 
·Hoe maak je verbinding een Dell Axim X50…
·Hoe maak je een TRIAC Met een stempel PL…
·Hoe te Horizontale schuifbalken verberge…
·Printen op plastic folie van een pc naar…
·Hoe te : Studio Opname op een laptop com…
·Hoe te gebruiken Anti - Static Bands 
·Hoe kan ik upgraden Vanaf 9600 XT 256MB …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com