Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe te vertellen als uw laptop Kortsluiting
Wanneer u op uw laptop op de aan -knop en de laptop gaat niet aan , het kan zeer verontrustend . Kortsluiting worden veroorzaakt door een verscheidenheid van onderwerpen , waaronder het morsen van vloeistoffen , een brown out of een onverwachte elektrische tekort in het huis of kantoor , of een eenvoudige kabel mislukking . Dit betekent niet dat je moet gewoon gooien de laptop , als het kan nog wel redden . Je moet de macht probleem op te lossen , om ervoor te zorgen dat de laptop is eigenlijk kortgesloten en dat het onherstelbaar of dat zijn dood verschijning niet wordt veroorzaakt door iets anders . Wat je nodig hebt
multimeter
Set van precisie schroevendraaiers
Stroomkabel
Isopropryl alcohol
zachte doek
Toon Meer Aanwijzingen
1

Test de stroomvoorziening door de stekker in de muur of een strip stopcontact om te zien of de LED op de voeding brandt . Zorg ervoor dat de lichtnetadapter niet is aangesloten op de laptop , alleen de wand of de strip stopcontact. Alle huidige laptop adapters hebben deze LED-licht , die gebruikers in staat stelt om kwesties met betrekking tot voedingskabels identificeren . Als de led licht gaat niet aan , test het in een ander stopcontact . Als u nog steeds geen licht van de bescherming tegen overbelasting van de kabel is verbrand en de kabel moet worden vervangen. Kopen van 2

Controleer uitgangsspanningen . Plaats de positieve pen aan de binnenkant van de kabel stroomconnector die de laptop ingaat . Plaats de negatieve pen aan de buitenzijde van de kabelconnector . Kijk op de digitale display om het lezen te zien . Controleer of de uitgang juist door het lezen van de aanbevolen uitgangsniveaus op het label onder de laptop is . Vervang het netsnoer als het voltage uitgang heeft een grote variantie .
3

Gebruik de multimeter of een ohmmeter om te testen op kortsluitingen op de werkelijke laptop . Plaats de positieve pin aan de binnenkant van de voedingsconnector op de laptop . Plaats de negatieve pin op de buitenste metalen gedeelte van de stekker . Lees de multimeter digitale display voor de ohm . Als de waarde minder dan 3 ohm is een indicatie van een kortsluiting . Verwijder apparaten zoals cd /dvd rom, batterij , floppy of een ander aangesloten apparaat om te zien of het is de oorzaak van de kortsluiting . Zet de computer zonder deze apparaten om te zien of het begint .
Liquid Damage
4

Verwijder het netsnoer en alle andere kabels of externe apparaten los van de laptop . < br >
5

Open de laptop en steek een precisie flatblade schroevendraaier in de hoek van de kunststof plaat die de power knop die zit boven het toetsenbord . Til deze plaat voorzichtig uit de computer .
6

Maak de schroeven waarmee het toetsenbord en ontkoppel de datakabel van het moederbord .

Kijk voor vloeibare residu op het moederbord 7 . . Als de vloeistof iets anders dan water was , kan de gedroogde vloeibare residu een kortsluiting veroorzaken . Het verwijderen van deze droge residu kan de computer het werk opnieuw te maken .
8

Reinig het residu door deppen op het met een zachte doek gedrenkt in 99 procent isopropryl alcohol . Plaats het toetsenbord en sluit de laptop in het stopcontact . Zet hem aan om te zien of het werkt .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe maak je een WW116 accukabe…
·De voordelen van de Powered US…
·Dingen om te weten bij het upg…
·Hoe kan ik een laptop batterij…
·Pros & Cons van loskoppelen va…
·Desktop Voeding Problemen 
·Hoe maak je een nieuwe compute…
·Hoe kan ik een voeding van de …
·Toepassingen voor een UPS Tran…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te corrigeren Vastgelopen papier uit…
·Het upgraden van een Lenovo Idea Pad 
·Hoe kan ik Print Screen voor me 
·Hoe een Media Controller voor Computer S…
·Hoe maak je een PC videokaart uitschakel…
·Het verschil in performance in een Core …
·Gereedschappen voor Overklokken een Cele…
·Hoe maak je een CISS voor een i865 Insta…
·Hoe je BIOS bijwerken van Windows Recove…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com