Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Over Onboard Sound Cards
Een onboard geluidskaart van de computer is een computer randapparatuur uitbreiding apparaat is ontworpen om te zorgen voor de input en output van audio . De meeste moderne computers hebben elementaire onboard geluidskaarten geïnstalleerd . Echter , kunnen consumenten geïnteresseerd in meer geavanceerde multimedia computer werken hun onboard geluidskaarten upgraden naar meer geavanceerde kaarten die een hogere kwaliteit audio-uitgang , evenals meer aanpasbare methoden van audio -ingang toe . Betekenis

Een onboard geluidskaart is een belangrijke computer expansie optie voor de meerderheid van de computergebruikers die geïnteresseerd zijn in het gebruik van audio op hun computer . Geluidskaarten zijn van cruciaal belang voor elke vorm van audio-uitgang . Zonder een geluidskaart , zou een computer niet in staat zijn om elk geluid te maken op alle. Om deze reden , de meeste computers worden geleverd met een basis , vooraf geïnstalleerde geluidskaart die is staat de behandeling van geluiden systeem en rudimentaire luidsprekeruitgangen . Computergebruikers die willen meer geavanceerde input-en output -opties verkennen, kunnen upgraden naar meer geavanceerde onboard geluidskaarten mocht dat nodig zijn .
Eigenschappen

Onboard geluidskaarten delen meestal meerdere gemeenschappelijke kenmerken , maar meer geavanceerde kaarten kunnen de functie van deze functies te verlengen . De meeste geluidskaarten een interne digitaal- analoog omzetter . Deze component is de kern van de geluidskaart en zet digitale computer audiogegevens in analoge vorm voor weergave doeleinden . Geluidskaarten hebben ook een geluidschip dat de computer gegevens verwerkt . Hoger-end geluidskaarten , zoals het type gebruikt door zware computer gamers , kunnen twee of meer geluid chips , om het geluid data sneller te verwerken en neemt een deel van de lading af van de CPU van de computer . De meeste geluidskaarten hebben ook een uitgang component , en sommige hebben een ingang component . De output wordt typisch geformatteerd compatibel met standaard output jacks voor hoofdtelefoons , luidsprekers van de computer en soortgelijke afluisterapparatuur te zijn . De component ingang maakt meestal voor de aansluiting van een standaard aansluiting voor een microfoon . Deze input component vervolgens havens de gegevens om het geluid chip voor conversie in de computer gegevens die kunnen worden gelezen door de CPU van de computer en dienovereenkomstig verwerkt .
Geschiedenis

vóór de komst van onboard geluidskaarten , werden de meeste computer geluiden doorgegeven als eenvoudig piept en systeemgeluiden . Multimedia geluid uitgangen , gemeenschappelijke vandaag , waren relatief ongehoord voorafgaand aan de jaren 1980 . Echter , IBM begon geluidskaarten voor spraak , muziek en games te ontwikkelen . In de late jaren 1980 , werden geluidskaarten ontwikkeld door IBM . Terwijl rudimentaire vergelijking met de onboard kaarten gemeenschappelijke vandaag , deze kaarten mogen consumenten af te spelen muziek en andere media . In 1988 , geluidskaarten uitdrukkelijk ontwikkeld voor gaming begon te verschijnen .
Identificatie

Alle standaard onboard geluidskaarten hebben gemeenschappelijke identificatie kleuren op hun verschillende componenten , zowel ingenieurs laten en consumenten op de delen van de kaart gemakkelijk en snel te identificeren . Elke belangrijke input en output poort op een geluidskaart is kleurgecodeerd volgens industriestandaarden . Bijvoorbeeld , zijn analoge audio-ingangen voor microfoons gecodeerd roze . Audio-uitgang is meestal bruin of zwart . Uitgangen voor computer speakers zijn oranje , en gaming uitgangen zijn goud . Analoge ingangen zijn meestal een pastel blauw , hoewel sommige geluidskaarten lichtgroen plaats mag gebruiken .
Overwegingen

Bij de aanschaf van een computer , veel consumenten doorgaans geen aandacht besteden aan het type geluidskaart die is geïnstalleerd . Dus, veel consumenten hebben de neiging om hun bestaande geluidskaarten upgraden voor een betere audio -uitgang en een verhoogde multimedia functies . Bij het kiezen van een nieuwe onboard geluidskaart , neem een aantal dingen rekening houden. Ten eerste , identificeren het type computer je hebt . Sommige geluidskaarten vereisen uitgebreide software , waarvan sommige mogelijk niet compatibel met uw bestaande besturingssysteem . Ten tweede , beslissen wat u wilt uw geluidskaart gebruiken voor . Muzikanten kunnen willen geluidskaarten met uitgebreide invoeropties voor instrumenten , terwijl gamers kunnen willen geluidskaarten met de maximale decibel output. Tenslotte budget voor uw geluidskaart kopen . Geluidskaarten variëren in prijs , en weten uw budget range kan u helpen bij de keuze te beperken . Zie het gedeelte Bronnen voor reviews van de moderne onboard geluidskaarten .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe je Dual NIC Connections in…
·Problemen met de Pinnacle Inst…
·Ati Radeon X700 Specificaties 
·Hoe je Logitech Koptelefoon in…
·Hoe te herinstalleren Linksys …
·Hoe de drive verwijderen van e…
·Hoe maak je een MicroSD Card R…
·Hoe te Avocent KVM wachtwoorde…
·Hoe om fouten op te lossen met…
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe kan ik muziek en Sound Audio afspele…
Hoe om geluid te horen op een iPad 
Hoe je het geluid instellen op de iPad K…
Geen geluid Probleem met een Dock Connec…
Hoe de Onboard Graphics uitschakelen en …
Hoe de Sound to Work Na een videokaart i…
Over SLI videokaart Technologie 
  Hardware Articles
·Hoe te Items Overdracht van een SD-kaart…
·Hoe een BIOS Flash Disk Zorg 
·Hoe maak je een grote afdruktaak in klei…
·Hoe maak je een Power Edge 2600 Internal…
·Trendnet Vs . D - Link 
·Hoe kan ik een oude computer in een netw…
·Hoe te verminderen de prijs van een comp…
·Hoe het opzetten van een projector met e…
·Geen stroom voor een ASUS P5WD2 - E Moed…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com