Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe maak je een IDE Maak in een USB -kabel
De meeste interne computer drives , zoals harde schijven of DVD rewritable schijven, zijn aangesloten op het moederbord van uw computer via een IDE- kabel . Indien u graag uw drives te houden buiten uw computer, zodat ze gemakkelijker toegankelijk voor reparatie of vervanging kan zijn , moet u kopen een IDE naar USB -kabel converter -kabel en open uw zaak en fysiek te verwijderen van de interne drives . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek en kopen een IDE naar USB -kabel ombouwset ( zie bronnen hieronder ) . Plaats de driver -cd die bij de kit geleverd in de cd -station van uw computer . Volg de instructies op de installatie prompt die zal verschijnen op het scherm van uw computer om de conversie kabel driver software te installeren .

Power 2 van de computer zodra de driver software klaar is met installeren . Verwijder het netsnoer en alle andere kabels uit hun poorten aan de achterkant van de computer .
3

Stel de hele computer zaak op zijn kant , zodat het linker zijpaneel wordt geconfronteerd boven . Controleer de achterkant van de zaak om te bepalen of het zijpaneel is vergrendeld met twee schroeven van de behuizing of slechts een metalen vergrendeling . Koppel het paneel van het geval , hetzij door het verwijderen van de schroeven of door te trekken naar boven op de grendel .
4

Trek het zijpaneel van de behuizing van de computer en leg het opzij . Zoek de drive die u wilt verbinden met een USB-kabel . Verwijder de schroeven waarmee de schijf in de drive bay . Koppel een uiteinde van de IDE-kabel van het moederbord , maar laat de andere kant aangesloten op de achterzijde van de drive zelf .
5

Verwijder de schijf uit de drive bay met zijn aangesloten IDE-kabel en set het buiten de computerbehuizing . Zet het zijpaneel weer op de zaak en bevestig de metalen vergrendeling of case schroeven . Steek de kabels terug in de computer havens en de macht van de computer weer aan .
6

Steek het uiteinde van de IDE- kabel die wordt gebruikt om te worden aangesloten op het moederbord in de IDE- poort op de conversie kabel . Steek de mannelijke USB-uiteinde aan de andere kant van de conversie kabel in een willekeurige vrije USB- poort op uw computer .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een draaitafel Pla…
·Hoe maak je een Wacom Tablet k…
·Hoe je Dual NIC Connections in…
·Hoe maak je een Webcam 
·Hoe maak je een USB- Air extra…
·Hoe kan ik Toggle Van Desktop …
·Hoe Vergelijk High Definition …
·Hoe maak je een Link -poort to…
·Hoe maak je een draadloze head…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een oude harde schijf Veeg 
·Hoe te Kopen HP All in One Desktop Compu…
·Hoe controleer ik welke grafische kaart …
·Problemen met een HP 4L Printer 
·Hoe maak je een Jumper in een moederbord…
·Hoe u uw eigen pc met AMD 
·Belangrijke veranderingen in het ontwerp…
·Hoe kan ik een Toshiba- schijf converter…
·Hoe de Printer Cartridge Bay Fix op HP 5…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com