Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Apparatuur gebruikt om te beschermen Computer Hardware
Wonen in een online , technologie - afhankelijk wereld , is het gemakkelijk te zien waarom de beveiliging is een grote zorg voor computergebruikers . Veel mensen slaan uiterst gevoelig materiaal op hun computers - uit financiële documenten naar familiegeschiedenissen en arbeidsverleden . Hoewel er altijd beveiligingsapparatuur , zoals wachtwoord sluizen , in de plaats , is het aantal producten dat zich toelegt op computerhardware bescherming groeit . Computergebruikers kunnen kiezen uit een verscheidenheid van de beveiligingsmiddelen , van in - hardware apparatuur om hun eigen vingertoppen . UPS

Een UPS of ononderbroken stroomvoorziening , is een goede beschermer voor computer hardware , vooral in het geval van een grand systeemuitval als gevolg van weersomstandigheden incidenten . Katastrofisch weer happenings , zoals tornado's , onweer en orkanen , kan een onmiddellijk verlies van vermogen veroorzaken . Met behulp van een UPS biedt een korte tijd voor de computer te blijven draaien en de back-up van bestanden na het elektriciteitsnet wordt verloren . De UPS beschermt ook tegen spanningspieken , zoals wanneer de stroom terug automatisch na een storm .
Chip Guards

Het klinkt misschien inefficiënt om computerchips te installeren met bekende bugs te vertragen een processor , maar volgens Physorg.com , zijn technologen bij Intel enkel dat. Chip bewakers geïnstalleerd in computers vormen een soort " virtuele omheining " rond die hackers niet kunnen betreden . De kleine chip wordt toegevoegd aan de processor en geconfigureerd om te schakelen naar safe -mode spoelgang het detecteert een bedreiging . De chip is onmerkbaar voor de gebruikers en is in staat om alle computerfuncties werken zonder onderbreking . Het blokkeert toetreding van een hacker in de hardware .
Fingerprint Reader

technisch savvy computergebruikers zullen de high - tech functionaliteit van een USB vingerafdruklezer waarderen als een computer hardware beveiliging . Waar hackers programma's kunnen uitvoeren om het wachtwoord van een computer te bepalen , is iemand die gebruik maakt van een vingerafdruklezer verzekerd dat haar bestanden veilig zijn . Gebruikers hebben ook een minder wachtwoord te onthouden . Een vingerafdruklezer kan ook worden geconfigureerd om meerdere afdrukken te ondersteunen - het openen van een set bestanden of programma's voor elk . Het apparaat wordt aangesloten op de USB poort van een computer ( standaard op elke PC en laptop ) en blokkeert phishing , virussen en meer .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan ik een HP -printer con…
·Wat is PCI multimedia-apparaat…
·Scannen en faxen Instructies v…
·Hoe maak je een Device Driver …
·Siemens Speedstream 4100B Prob…
·Hoe Computer Speakers Kopen 
·Hoe maak je een Belkin KVM-swi…
·Waarom is mijn toetsenbord Typ…
·Hoe Vergelijk Canon printers 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een HP DeskJet 1300 Problemen 
·Kunt u een update op een laptop CPU ? 
·Instructies over hoe u de Rollers van ee…
·Hoe om afbeeldingen te uploaden vanaf ee…
·Waar Is de Reset-knop op de HP DV9000 ? 
·Hoe maak je een CPU Processor installere…
·Hoe kan ik een nieuwe batterij in een De…
·Hoe Harde Schijven Fail ? 
·Hoe de webcam op Studio 15 Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com