Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Windows PC Camera instructies
Personal computers ( PC's ) kunnen interageren met vele soorten camera's . U kunt uw digitale video-en fotocamera's te verwijderen en bewerken van films en foto's . U kunt een webcam kopen en streamen van uw imago en voice over het internet om mensen in verre oorden te praten. Met moderne versies van het Windows-besturingssysteem , het gebruik van uw camera met uw pc is gemakkelijk te doen geworden . Digital Video Camera's en fotografische

De meeste digitale camera
die u kunt kopen bij een elektronica winkel zal in staat zijn om zowel foto's als korte video's te nemen . Sommige zijn aangewezen als videocamera's en video's kunnen nemen van veel hogere kwaliteit en langere looptijden . Hoe dan ook , deze camera's komen meestal verpakt met een Universal Serial Bus 2.0 ( USB ) -kabel en software te installeren op uw computer .

Wanneer u uw camera hebben gebruikt om enkele foto's of video's maakt , kunt u ze opslaan op uw computer om meer ruimte vrij te maken op uw camera . Om dit te doen moet u de camera aansluiten op uw pc met de USB -kabel . Voordat je dit doet , is het aan te bevelen, maar niet noodzakelijk , dat u de software die bij de camera is geleverd op uw PC te installeren . Deze software herkent de camera wanneer deze is aangesloten en geeft u opties voor het winnen en bewerken van foto- en videobeelden . Als u ervoor kiest om de software niet te installeren , zal uw pc herkent de camera als gewoon een harde schijf , zoals een flash drive , van waaruit u in staat om uw foto's en video's te verwijderen zal zijn .

Wanneer u klaar bent om te zijn haak je camera tot uw pc , het is een simpele kwestie van het aansluiten van de kleinere stekker van de USB -kabel aan op de camera en het grotere uiteinde van een USB- poort op uw PC . Of heb je de software hebt geïnstalleerd , moet de computer de camera binnen enkele seconden te herkennen en kunt u uw foto's en video's uit het te krijgen in een mum van tijd zal zijn .
Webcams

de meeste webcams die je kunt kopen voor je pc aansluiten via USB . Zij zullen eerst vereisen dat u de software die wordt geleverd met hen te installeren , zodat je nodig hebt om dat voordat u uw webcam in uw computer.

Doen wanneer u de webcam op uw computer aansluit , is het gebruikelijk om het te knippen aan de bovenkant van de monitor , zodat het doel naar waar je zit . Software van de webcam moet u weergaveopties en begeleiden u door het proces van het aanpassen van het beeld . Het moet ook duidelijk maken hoe je korte video's van jezelf te nemen .

Als u wilt communiceren met iemand via het internet met uw videocamera , of " video chat , " moet u registreren bij een communicatie dienst die is ingeschakeld voor dat . Twee zeer populaire diensten zijn Skype en Gmail - e-mail via Google . Zodra u zich heeft aangemeld voor een van deze diensten - en beide zijn vrij - het zal u naar de video- chat- instellingen te helpen klaar uw webcam voor real time video chatten . Zodra dat gebeurd is , maar vinden een vriend met wie te chatten .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een Microsoft Keyb…
·Wat is de functie van een PC C…
·Hoe maak je een USB 5 Port Hub…
·Hoe installeer ik een 1370 Wir…
·Hoe kan ik een WD MyBook Exter…
·Hoe maak je een Tekentablet Ki…
·Hoe te Sound Breng aan een TV …
·Hoe om geluid uit een PC -naar…
·Hoe kan ik een analoge tv als …
  Related Articles
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Hoe aan bladwijzers importeren van Windo…
Hoe de overdracht van een pc naar een iP…
  Hardware Articles
·Hoe de CMOS- chip vervangen op een Lapto…
·Hoe maak je een Logitech Web Camera Prob…
·Waarom kan ik niet zien Mijn Autofill pi…
·Hoe te Computers Transfer 
·Hoe je Extra stuurprogramma In de Print …
·Hoe je BIOS resetten op Toshiba Laptops 
·Hoe de NEC Versa P9110 Reboot 
·Hoe de Audio Property op het bureaublad …
·Hoe kan ik een Easy Transfer-kabel gebru…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com