Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe kan ik een webcam gebruiken om uw huis Monitor wanneer u weg bent
Home-Security is een belangrijke overweging voor veel mensen . In het verleden , het installeren van een beveiligingssysteem was duur en meestal niet toegankelijk voor leken . Echter computertechnologie en de alomtegenwoordigheid van thuis internet en Wi - Fi-verbindingen heeft gemaakt van nieuwe technieken voor thuis monitoring . Met behulp van populaire en goedkope webcams , is het mogelijk om een video -feed die gemakkelijk toegankelijk is vanaf elke web browser in de wereld genereren . Dit stelt u in staat om toezicht te houden uw huis, terwijl op vakantie of andere uitstapjes . Er zijn verschillende methoden om deze opstelling te bereiken , maar met wat geduld kunt u een beveiligingssysteem volledig bouwen op uw eigen . Wat je nodig hebt
Webcam
internetverbinding
Netwerk router
Beveiligingssoftware
Toon Meer Aanwijzingen
1

abonnement op een internetservice. Alle webcam beveiligingssystemen stuur de gegevens via een internetverbinding . Kopen van 2

Bepaal of u wilt een computer draait om betrokken te zijn met uw webcam setup . Conventionele , goedkope webcams zorgen voor de nodige tools om een beveiligingssysteem te maken , maar ze moeten worden aangesloten op een computer met beveiligingssoftware . Dit kan een overweging zijn als je weg bent voor langere tijd . Webcams die geen computer nodig hebben zijn duurder ook.
3

Het verwerven van de webcam voor uw beveiligingssysteem . Indien nodig , het verwerven van een computer kunt verbinden aan uw beveiligingssysteem als u geen gebruik maakt van een onafhankelijke webcam . Bij gebruik van een onafhankelijke webcam , zal je ook een netwerk router nodig , zodat de webcam kan verbinding maken met het internet . Sommige webcams zijn draadloos , wat dat de netwerkrouter ondersteunen Wi - Fi .

Installeer beveiligingssoftware 4 vereist . Voor conventionele webcams aangesloten op een computer , zijn er diverse mogelijkheden , waarvan sommige vrij . Deze programma's , zoals Yawcam , variëren in functies, maar alles kan beelden van de webcam te leveren om een e-mailadres , mobiel apparaat , of webpagina .
5

Plaats de webcam , met de computer als het is aangesloten , op een locatie in uw huis die bewaking nodig heeft . Gemeenschappelijke webcam hoeken zijn deuren , omdat dit is waar de meeste inbrekers zullen op een gegeven moment wat tijd doorbrengen . Sommige software vangt alleen de veranderingen in beweging , dus een deur geschikt is , zodat je niet de in-of uitreis van een inbreker missen . Als je huisdieren hebt , houden de webcam van het bekijken van de vloer , want dit kan onnodig leiden tot de bewegingssensor in de software .
6

Sluit de webcam aan op de computer of Wi - Fi-router en start de beveiliging software om de installatie te voltooien . Het systeem is nu ingeschakeld om uw huis te bewaken via de webcam apparaat terwijl u weg bent .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Mijn QuickCam microfoon niet w…
·Hoe de Format van een geheugen…
·Hoe HD- DVD films af te spelen…
·Hoe te Rate Printers 
·Kunt u Sluit een PC en een lap…
·Experimenten voor Dataloggers 
·Wat is Flash geheugen ? 
·Hoe maak je een Security Token…
·Handleiding Handleiding : Hoe …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een 3G SIM gebruiken in een …
·Verschillen tussen een USB-poort en een …
·Hoe om bestanden te uploaden naar de ser…
·Worden PCMCIA Kaarten Anymore gebruikt? 
·Hoe te verwijderen en vervangen van de D…
·Waarom upgraden van een computer ? 
·Hoe te Documenten maken voor de Kindle 
·Hoe maak je uitschakelen een Sandisk U3 
·Hoe te Disk Drives Clean 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com