Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Soorten Speakers voor computers
Alle computers hebben een set luidsprekers , zodat gebruikers kunnen geluid horen , maar gebruikers die games spelen of luisteren naar muziek willen verschillende soorten sprekers dan gebruiker die meestal doe kantoorwerk . Als gevolg hiervan zijn er veel verschillende soorten sprekers beschikbaar in verschillende maten , technologieën , en de prijzen . Monitor Luidsprekers

Hoewel zeldzaam , zal af en toe een monitor hebben ingebouwde luidsprekers . De luidsprekers zijn meestal ofwel aan de onderzijde van de monitor of beide zijden . De luidsprekercapaciteit varieert . Sommige ingebouwde luidsprekers zijn niet in staat om surround sound , en anderen zijn . Bijna alle ingebouwde monitor speakers bieden slechte kwaliteit , echter, en omdat er geen sub - woofer ze weinig bass .
2.1 Surround Sound Speakers

Deze compacte en goedkope systemen zijn uitstekend geschikt voor gebruikers die niet beschikken over veel ruimte . Ze bestaan ​​uit twee luidsprekers en een subwoofer . Ze zijn in staat om een aantal surround sound , hoewel het ontbreken van enige sprekers achter de gebruiker legt een limiet op de surround sound-effecten die kunnen worden geproduceerd . Hoewel vaak goedkoop , kan de geluidskwaliteit van deze systemen zijn indrukwekkend . Computer speaker systemen van dit type zijn gemaakt door Logitech , Creative , en Bose . Er zijn ook tal van generieke - merk computer speakers van dit type .
5.1 Surround Sound Speakers

De meest typische high - end speakersysteem , 5.1 surround sound behoren doorgaans vier satellietluidsprekers , een middenluidspreker en een sub - woofer . Het grote aantal satellietluidsprekers betekent dat deze systemen zeer nauwkeurig surround sound-effecten kan produceren . Veel gebruikers zullen het moeilijk vinden van een plek op de achterste luidsprekers monteren , echter, en het vinden van een manier om de luidsprekerkabel lopen naar de achterste luidsprekers kan ook een probleem hebben . Logitech is de meest voorkomende maker van 5.1 surround sound systemen voor computers . Klipsch en Creative bieden ook een handvol van deze systemen .
7.1 + Surround Sound Speakers

Hoewel veel computers ondersteunen tot 8.1 surround sound , zijn er geen computer - specifieke luidsprekersystemen die meer dan 5.1 surround sound te bieden . Het is echter mogelijk om een home theater 7.1 surround sound systeem met een computer . Deze systemen omvatten zes satellietluidsprekers , een center speaker en een sub - woofer . Ze produceren een extreem nauwkeurige geluidsweergave geluidseffecten op een lijn die wat kan worden gevonden in de theaters . Deze systemen zijn zeer omvangrijk en moeilijk te gebruiken met elke computer die niet strikt is gebouwd voor entertainment . Deze systemen zijn ook duur .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Microsoft LifeCam VX - 3000 Ef…
·USB kabel Voordelen 
·Hoe maak je een USB- Air extra…
·De USB-poorten op mijn Dell Vo…
·Problemen met een Logitech Fus…
·Computer Recycling Laws 
·Hoe kan ik Desensitize de Curs…
·Hoe maak je een Dynex Web Came…
·Hoe te verwijderen en opnieuw …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Kunt u Sluit een PC en een laptop aan de…
·Wat is de Disc Size voor een externe har…
·Toegang krijgen tot de opgeslagen taak m…
·Hoe maak je verbinding een USB-toetsenbo…
·Hoe vindt u het serienummer voor een Pow…
·Hoe de RAM resetten op een MacBook 
·Hoe printer drivers opnieuw te installer…
·Hoe maak je een Refill Brother HL - 2140…
·Hoe HD Speed ​​Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com