Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Thuis Fax Alternatieven
Het hebben van een fax thuis kan een onmisbare investering zijn, vooral wanneer het runnen van een home-based business . Zelfs als een individu, in staat om belangrijke documenten te faxen in het comfort van een thuis kan het leven eenvoudiger maken . Om hetzelfde voordeel van een faxapparaat zonder daadwerkelijk eigenaar een meestal vereist het gebruik van een computer , het internet , een scanner en een printer genieten . Computer Modem als een faxapparaat

meeste computers
hebben een ingebouwde modem die kan worden geprogrammeerd als een faxapparaat . Hoewel de set - up kan een beetje ingewikkeld , elk besturingssysteem heeft meestal instructies zodra de modem is gelegen . Voor nieuwere computers , faxen van een document is net zo eenvoudig als het instellen van afdrukopties voor het document naar de modem aan om een ​​nummer te sturen . Het enige nadeel is dat het document moet al op de computer of te scannen op de computer . Om faxen te ontvangen , modem van de computer moet worden ingesteld om documenten te ontvangen wanneer uw huis nummer wordt gekozen inch In nieuwere versies van Windows , de eerste keer dat een fax wordt getracht worden gestuurd op deze manier , verschijnt een fax wizard.
profiel Online Services

diensten zoals e - fax , Skype , CallWave en een hoop andere diensten bieden de mogelijkheid om faxen te verzenden en ontvangen via een virtueel nummer . De meeste van de tijd , wanneer er een fax wordt ontvangen , wordt deze doorgestuurd naar een e-mail in-box . Wanneer het wordt verzonden , wordt het verzonden hoewel rekening van een persoon met de service via de upload . Hiervoor zal je een scanner nodig hebt om documenten die niet al op uw computer te scannen .
E - mailberichten en PDF

Veel bedrijven en particulieren
hebben e - mailadressen die bijlagen kan ontvangen van berichten . Als u nodig hebt om een fax te verzenden , kunt u vragen of de ontvanger een e-mail in-box om dit bericht te ontvangen . Formaat de voorkeur van dergelijke documenten in PDF -formaat . Om dit te doen , zien of uw tekstverwerker of foto imaging applicatie heeft een export naar PDF-formaat . Zo niet , zorg ervoor dat het formaat van uw document , of het nu in Microsoft Word ( . Doc voor tekst ) of JPEG ( voor afbeeldingen ) is een aanvaardbaar formaat om e-mail naar de ontvanger .
< Br >

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe krijg ik toegang tot mijn …
·USB-poort Vs . USB Hub 
·Hoe te Roxio VHS - to-DVD Inst…
·Hoe je het toetsenbord gebruik…
·Hoe te verwijderen Reallusion …
·Hoe kan ik de driver Bepaal vo…
·Hoe te Turn On Force Feedback …
·Hoe maak je een draadloze head…
·Hoe het opzetten van een Broth…
  Related Articles
iPad Alternatieven 
Hoe u uw iPad 2 startscherm Organiseren 
Hoe Set Up Thuisdeling op de iPad 
Hoe maak je een iPad Startscherm 
iPad en iBook App Alternatieven 
Goedkope alternatieven voor de iPad 
Hoe de iPad Home Button Disable 
Zeven alternatieven voor de iPad 
Hoe maak je een faxnummer voor uw iPad 
  Hardware Articles
·USB naar PC Card Reader 
·Hoe kan ik Windows XP Memory Verhoog Met…
·Deur Access Control Specificaties 
·Hoe je SD-geheugenkaarten formatteren 
·Hoe maak je een Socket 478 Fan Verwijder…
·De volledige technische specificaties vo…
·64 Bit Compatibel Moederborden 
·Hoe gaat u naar de BIOS van een Toshiba …
·Hoe te Actief Mixerapparaat volumeregeli…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com